Yelizbeder Anneler yardımcı olabilir misiniz 4 ay 21 günlük oğlum ve parmaklarıyla diş etlerini koparırcasına kaşıyıp bağırıyor geceleri de bağırarak uyanıyor elimi ağzına götürüp, kullanıpta memnun kaldığınız şeyleri benimle paylaşır mısınız lütfen 🙄
Mlkko Yelizbeder diş kaşıyıcı olarak sophienin zürafasını kullandım çok işimize yaradı hep onu ısırıyodu. Dişine de dentinox kullandım kaşıntı için. Patlatma dönemlerinde çok huzursuzsa uyuyamıyorsa yarım ölçek calpol verdim
nagis01 Yelizbeder benim kızım da aynı dönemlerde benzer şeyleri yaptı,doktoruna jel kullanmak istediğimi söylediğimde hiç gerek yok durup dururken çocuğa ilaç verme diş kaşıyıcı al içi su dolu olanlardan onu yarım saat buzdolabında bekletip ver soğukluğu acısını alır uyuşturur demişti öyle yaptım. Şimdi 5 ay 24 günlük diş incileri görünüyor. Ağrısız acısız çıkarırlar inşallah 🙏 inci gibi dişleri olsun kuzularımızın 🤗
Yelizbeder Mlkko carpol da verdim veriyorum da , şu zürafayı da deneyeyim, iyi olsun da ilaç dışında herşeyi deneyeceğim teşekkür ederim 🤗
Yelizbeder nagis01 onuda deniyorum bakalım bugün ikinci gecemiz inşallah ağrısız geçiririz rahat eder kuzum 🤲🏻 Teşekkür ederim Amin inşallah 🤗🤲🏻 Rabbim sağlık versin yavrularımıza maşallah kızınıza da hepsini acısız çıkarsın inşallah 🥰