Sirinbusra Üçü firlamis durumda gumus hiç almadim ama bu zamana kadar neyi almadiysam değer kazandı . Şimdi keşke önceden altin dolar alsaydim diyorum .aklima gümüş geldi sizce gumuste yükselir mi . Bir bilgisi olan varmı yada benim gibi dusunen
Mel01 Sirinbusra ben gümüşe yatırım yapma taraftarı değilim bence altın en iyisi yükselene kadar takarsın yükselince satarsın 4 yıl önce 3 e aldığım bileziği 7 ye sattım iki katındam da fazla ama gümüş o kadar kâr etmez
YeniAnneIstanbul Sirinbusra ocak 2020de 292tl grami 22 ayar 20gr bilezik almistim esim daha alalim demisti ben bosver demistim. Keske alsaydim 🥲
Tatlihayat Sirinbusra 2019 ocak ayında 14000 e bilezik almıştık 3 tane. Şuanki fiyatı 46300 tutuyor. Kayınvalide bana gümüş set almış 750 tl ye 2016 da. Geçen sene bozdurursak ne kadar eder diye sorduk 100 tl verdiler. Bizde bozdurmadık.
Zhnce Tatlihayat arkqdadin dediği gümüş sizin bahsettiğiniz gümüş değil Abim gümüşten aşırı kar etti 3 tlden aldığı gumusler suan 10 TL falan
midekoruyucu Zhnce evet ben keşke 2 -3 liradayken 1kg alsaydım diye düşündüm sonra amaaann dedim gümüş nolcak minik minik artışları var, ama şuan o da güzel arttı keşke alsaydım 😬 şuan alıcak perem de yok pöff şansıma tükürim 😂
Sirinbusra midekoruyucu Soyle 500 gram alsam diyorum bende zaten onu üç yıl falan unuturum köşeye koyarim üç yıl sonra altin gibi degerlenirmi acaba
Zhnce Sirinbusra şöyle soyliym esim almıştı 3 4 tlydi o ara gümüş Simdi 10tlye yaklaşmış yarim kilo aldığında bir iki sene içinde çok bi karin olmaz diye düşünüyorum
YeniAnneIstanbul Sirinbusra altin canim gumus karli olacak diyen var cunku cogu elektronik icin onemli ama benim deniyiyim yok
GiybetReis Sirinbusra gümüş çok değerleniyor artık. Ama uzun vadede değerlenecek. Hatta eşimle 2 senedir konuşuyoruz bunu. Belki cok degerlendiğini biz göremeyiz ama cocuklarımız büyüyünce görür. Bizde 500tllik bi gümüş alıp onu yok sayacağız. Kızım 30lu yaşlara gelince kullanır.
Zhnce GiybetReis kısa vadede kar çok yapmaz ama cidden atıp unutursan baya yükselir gümüş Çin işin içinde olunca gümüş asla değer kaybetmez