Kaderblbn Arkadaşlar bir kaç ay önce eşim bitcoin peşine düştü bı arkadaşı çok iyi kazanç elde etmiş buda ona güvenerek benden borç bilezik istedi 4 bileziğin vardı öncesinden 3 ünü arabaya yatırdık 1 tanesini bebeğim için kaldırmıştım zor durumda kalırsam onun için kullancam die 1 hafta boyunca tatmin etmeye çalıştı beni tatmin de oldum verdim ama 10 sonra geri vermek şartıyla bileziği 7 bin 420 bozdurduk dün hesaba girip baktım 1000 lira para kalmış tartıştık kazanıcam geri alıcam diyor annem gel biraz kafanı dinle kal bı kaç gün dedi ne yapmam gerekiyor kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin .
Hayal6190 Kaderblbn sabır gerektiren bir oyundur.. yüksekten aldı, düştü fıyatı. Sırada sadece beklemek kalıyor..
Kaderblbn EtiPetito oda aynı şekilde diyor ama ya beni kandırıyor ya kendini 8 9 gündür bu şekilde hiç artışa geçmemiş
EtiPetito Kaderblbn çok normal biz 4 5 ay bekledik piyasa anca düzeldi bu sene sonra çok yükseldi yine düştü falan bu piyasa böyle. Düştüğünde sattıysan kaybedersin eğer satmazsan kaybettin diye bişey yoktur
Umutsinem Kaderblbn benim eşimde 35 bin yatırdı mart ayınca en yüksek olduğu dönemde sonra düştü 10 bin bile kalmamıştı eylülde tekrar 35 oldu para şimdi yükseliyor yavaş yavaş bu ara düşüşte ama yılbaşımda hepsi yükselicek
Brcusrmn Kaderblbn benim arkadaşlarım da aynı şekilde oldu ama giden para geri geliyor canım yani en azından bizim kızların öyle olmuştu beklesin satmasın bence de, iniş çıkışları varmış sanırım, şimdi iniş zamanı bir de çıkış zamanı olur diyorlardı
Mommy7 Kısa vadede kazanamıyorsun ne yazık ki bitcoinde. Beklemek gerekiyor ki şuan zaten düşüş evresinde yine yükselecek ama sabırlı olmak lazım. Canınızı sıkmayın al-sat yapmaz beklerseniz iyi kazandırıyor gerçekten.
ArasAybarsMoM Kaderblbn panik satış kaybettirir oyuzden bekleyin bi sure daha piyasalar duzelmez oyuzden beklemekten başka çare yok parasini bitcoine mi yatirdi acaba alt coinleremi oda önemli