Kizlar salı günü dahiliye gittim ön muaneye icin kan idrar tahlilleri aldi cok şükür temiz cikti herşey neyse Doktor bi kağıt verdi Diyetisyene gitmem icin gittim kapıda 1 kişi tek var ondan sonrada yok kimse ben zannediyorum ki kagidi gostericem bana diycek sira numarası alip gel konuşalım fln Neyse bekledim bende o bir kişi girdi çıktı ben girdim gösterdim kağıdı oda bi kağıt verdi kayit actir randevu oluştur dedi Ben hala zannediyorum ki en fazla ne kdar uzun randevu olabilir Bir gittim bana 3MART2022 tarihine randevu verdi ayy şok oldum şaka gibi çok yoğun olsa anlarim ama kimse yoktu üstelik Mhrs den alinca en fazla 15 gun atiyo önüne Bu nasil bir sistem anlamadim gercekten insani özele zorluyolar gerçekten işini hakkıyla yapan doktorlara sözüm yok ama bazıları çok hak yiyor doktorda öyle aşagilayici bir üslüp vardiki ver bakim ne kagidi vermis bakti okudu Pişkin pişkin git randevu al dedi ayy ne bilim 6 aylik oglum var 4gundur sonuc tahlil fln icin. Gidip geliyorum Cok sinirlendim vallahi kusura bakmayin yazmak istedim