Baran1annesi Kizlar 2 ay 8 gunluk oglum doymadigini duserek mamaya basldm kac ml ile doyar sizce hergun vermk istemiyorm ama hicc uyumuyor sabah kalkyo anca gece uyuyor kipirdiymym yerimden
Sulee_ Baran1annesi 2 ay 9 günlük bebeğim var benimde emziriyorum doymadiysa 60cc veriyorum çocuk doktorumuz 90cc yeterli fazlası rahatsız eder demişti ben emzirdigim zaten 60 veriyorum emzirmediysem 90 veriyorum
Deletedmom6262 Baran1annesi Kilosuna göre vermek lazımmış doktor öyle söyledi 2 aylıkken 90 vermeye başladım bazen çok geliyor 60 veriyorm
yusufmertmom Baran1annesi canım aptamilde 3 aylık bebeğe 5 ölçek yani 150cc 5 biberon günde diye yazıyor bunu deneyerek öğreniyorsun bebeğin belki 3 brlki 5le doyacak hangisini verince güzel uyursa o ölçün senin
Baran1annesi Sulee_ tsk ederm 120 cc cktm ben yedkce yiyor biberonu cekince agliyor bu sefer 90 verydm 120 cc denedm
Sulee_ Baran1annesi 120 fazla bence rahatsız eder bebeğin midesini emzirin yarim saat doymazsa üstüne 90 cc yapıp verirsiniz bide öyle deneyin bakalm kilo alımı nasıl peki yeni mi basladiniz mamaya
birrtutamsevgi Baran1annesi tek seferde 120 cc çok fazla. Doktorum ilk ay 30 2. Ay 60 3. 90 demişti bu şekilde devam ediyor. Çocuk emer ama rahatsız olacaktır mideleri küçük çünkü. Eğer doymadığını düşünüyorsan 120 ti tek seferde vermek yerine 60 60 araya zaman koyarak verebilirsin en azından biraz hazmetmiş olur böylelikle rahatsız olmaz midesi
Cananed Doymadığını nasıl anlıyorsunuz? Benim oğlum da 7/24 meme istiyo doymuyo mu acaba diyorum ama bezi hep dolu oluyo kilo alımı sa normal sizde doyuyo mudur
zeynpdemiiir Cananed doktorumuz bebekler doğası gereği sürekli aranır doyduğunu anlamaz demişti günde 5 6 kere çişli bez alıyorsanız doyuyordur sürekli meme istemesi belki size temas etmek istiyordur kendini güvende hissediyordur
Cananed zeynpdemiiir sanırım ondan , o kadar çok emiyoki kusuyo bu sebeple sürekli ama meme vermeden de susmuyo bazen, mecbur veriyorum emzik de almıyo çünkü
Sulee_ Cananed benim bebeğimde sizinki gibi emzik olarak kullanıyor bizi sizinkide öyle emerek uyumak istiyor kaç aylık daha küçükse anne kokusunda emerek uyumaya bayılırlar sütünüzü sağın ne kadar çıktıgina bakın bebeğinize yetip yetmediğini öyle anlayabilirsiniz
Sulee_ Cananed bebeğiniz ne kadar emiyor mesela 40 dk emiyorsa 40 dk sağın ne kadar çıkıyor süt 60 dan az çıkıyorsa yetmiyordur eğer 60 çıkıyorsa yetiyodur sizi emzik olarak kullanıyordur benim bebeğimde emzik tutmadı beni kullanıyor
Cananed Sulee_ keske 40 dk olsa.. 12.30 dan beri 1 saat emmemiştir bitek, emzik almıyo öğürüyo sürekli mememi istiyo. Fazla emip çıkarıyo sonra bi kısır döngü içindeyiz