mustafayamaninannesi Leyla2763 yaşına girmedik kız daha dur erkek bebek benimki hep safari yapıyorlar ama ben başka istiyorum ilerde bende buralarda durayım bari 😂😂
mustafayamaninannesi mustafayamaninannesi AA kızmış seninki olsun belki erkeğe fikir veren de olur kızlarda unicorn miki mini karlar ülkesi falan yapıyorlar ama
Leyla2763 mustafayamaninannesi evet canm benim kızım var bakalım bı fikir bulacak miyim başka çocuğum yok henüz dünya tatlısı bi kizim sadece var
RuyasMom Leyla2763 himm o zaman bilemedim şimdi ya ama şu sayfaya bak istersen belki fikir olur çok güzel süsler konseptler var https://instagram.com/partiden?utm_medium=copy_link
Mommysharkdoodoodoodoo Leyla2763 😁 ben espiriye vurdum canım yanlış anlama.. ben baby shark teması yaptım 2 yaş doğum gününde 1 yaşta normal düz kutladık geçtik
Deletedmom0099 Leyla2763 hayır biz şişirdik trendyoldan balon bantı aldım yuvarlak küçücük yapışkanlar ama aşırı sağlam durdu tavanda 😌
Leyla2763 Mommysharkdoodoodoodoo Guzel olmuş canm benim :)) gülücük koymamussun dedim belki kızdın başlıkla alakasız post olunca