Elisaminannesi Bayanlar bebegim 8 aylik olmak üzere hala desteksiz oturmuyor düşüyor sizce normal mi bebegi geç oturan var mi emeklemeye çalışıyor sürünerek gidiyor cok hareketli bi bebek normalde
Mlkko Elisaminannesi benim bebeğim de oturmayı sevmezdi hala sevmiyor. Sürekli hareket halinde sürünürdü emeklerdi kalkıp ayakta dururdu. Mama sandalyesine oturtuyordum kaçamadığı için 2-3 kere de çamaşır sepetine oturtmuştum. Sonra saldım kendi oturmaya başladı
Papatyamelek Elisaminannesi benim bebegimde 7ay 28 günlük daha oturmuyor dönmüyor yüzüstü uzanmaktan nefret eder
Elisaminannesi Mys01-01 evet her bebek farklı çevremde daha oturmuyor mu oturmasi gerekti diyenler oldu o yüzden merak ettim🌸
Mlkko Elisaminannesi oturur merak etmeyin eğer devriliyorsa öne gidiyorsa kasları daha güçlenmediği içinmiş. Mama sandalyesine falan oturtun biraz alışsın ya da sıkıştırın oturtun öyle oyun oynasın alışır 😊
DemirAlpinAnnesi89 Eğer diğer hareketlerinde sorun yoksa muhtemelen çok hareketli olduğu içindir. Otururken bedenini tutamama devrilme, boynunu tutamama gibi durumlar yoksa korkmayın. Sevmediği içindir.
Elisaminannesi DemirAlpinAnnesi89 diğer hareketleri güzel ama oturtunca devriliyor duramiyor ben tutarsam duruyor
NurY Elisaminannesi Hic korkma eğer sağlık sıkıntısı yoksa normal bazı bebekler geç otururur , geç emekler geç yürür ama bir sabah kalacaksın ki oturmuş öyledir bebekler
Elisaminannesi NurY ayyy inşallah çok şükür sağlığı yerinde bekleycem bakalım minik hanım ne zaman oturursa❤