Esmanur277 Allah yardımcımız olsun . çocuklarımızın gelişimi için ihtiyacımız olan en önemli besinlerden biri . Diyecek söz bulamıyorum
Halenur42 Esmanur277 Torku değil mi? O fiyattaydı en son Torku aldı başını gidiyor tereyağının bile kilosu 100 TL yi geçmiş durumda
FiltreKahve Esmanur277 bizde eşimden dolayı laktozsuz alıyoruz zaten pahalıydı şimdi kaç olmuştır kim bilir 🤦🏻♀️
Halenur42 2guzelinannesi böyle zam gelmeden önce de diğerlerinden daha pahalıydı aslında alınmasa bu kadar yükseltemezler diye düşünüyorum bazı küçük marketler Ülker’in bazı ürünlerini almayı durdurmuş çok pahalı diye
BihterZiyagil 2guzelinannesi marka Türk markası ama paketlenmesi yurtdışından, ineğin samanı yurtdışından, alet edevat yurtdışından… Dolayısıyla yine etkileniyor 😔
Kalpsizim33 Bende 5 kilo 30 alıyordum daha 1 ay önce zamlanmıştı (önce 25)akşam abla 45 olacak dediler yem’e zam gelmiş
Kalpsizim33 DurununAnnesi12 Allah sonumuzu hayır etsin belediye de getiriyor ama yoğurt için mecbur alıyorum
Duyulurum Esmanur277 hangi marka? Ve nerede? Uzun zamandır yarım yağlı süt alıyoruz fiyatından dolayı. Şimdi tam yağlı fiyatlarına baktım o fiyatı görmedim. Trendyolda falan 20 liraya bile var oralara itibar etmeyin. Onun haricinde 15 lira olmadıysa bile gidişata göre olacak. Yine de olsun da öyle düşünelim. Şimdiden 10 liralık sütün yasını 15 vericez diye tutmayalım yazık bize :)
Halenur42 2guzelinannesi öyleyiz hep canım hangisi en ucuzuysa onu alıyorum böyle böyle kısıyoruz yoksa çok zor gerçekten
Zuzuuu Esmanur277 Yeme zam arpaya zam büyük baş küçük baş hayvanların fiyatını ciddi derecede aşağıya çektiler büyük ve küçük baş hayvanlarımız var maalesef devletimiz artan zamlara dur demekdikçe daha çok zam gelecek süt ve ürünlerine
Esraa- 22 tl ye alıyordum iki gün önceye kadar. 37 tl oldu yoğurt. 1-2 lira değil 15 tl geldi üstüne. Neyle sınanıyoruz bilmiyorum. Artık karnımız doysunda kiramızı düzenli ödiyelimde kafasındayım. Nerde birikim yapılan günler.