nisaninannesii Kızlar 6 aylik bebegim 2. Aydan itibaren düzenli adet oluyordum geçen ay dogum kontrol hapi cesaretten kullanmaya başladım sadece 3 gün kullandım ve bıraktım bu ay halen adet olmadım 3 gün geçti kullandığım hap etkilemismidir 😔
18KasimAli nisaninannesii canım benimde bu ay 4 gun gecikti adetim şükür oldum bu ay herkeste bir gecikme var ınslallah Seninde öyledir
nisaninannesii gurbet_gelini12 korundum canım hem geri çekilme hem prezervatif ile yani ondan şüphe ediyorum hap mı etkiledi diye çok zor geçiyor hamileligim😔😔
gurbet_gelini12 nisaninannesii bu haplar normal de kanamayı artırıyor şahsen bende öyledı gerçi hiç birsey yaramıyor bana o ayrı mesele hakında hayırlısı olsun canım Rabbım nasıp etmışse yapacak bişey yok
nisaninannesii gurbet_gelini12 Doğru canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama bu emziren anne hapiydi kullandığım normale göre kimi anneyi tamamen kesiyor adetten normaller gibi değil bu
gurbet_gelini12 nisaninannesii bende kullandım bana tam tersi etki etti 😂😂kanam durmadı spiral taktırdım aynı şekil devam ediyor yanı 2 aydır adetliyim 5 gün tek temiz kaldım🤦♀️🤦♀️Tamda kaza orucuna başlayacaktım
nisaninannesii gurbet_gelini12 işte hiç bir doğru düzgün yolu yok bu korunmanın Allahin takdirine kalmış 😔