Cagancinar İkizlerim var Kronolojik 3 ay düzeltilmiş 1.5aylıklar her 3saatte bir besliyorum ama bazen 60cc içiyorlar bazen 30 cc normalmi acaba 30cc ile 3 saat kalıyolar acaba doyuyorlarmı kilo alımları iyi
Emelingoo Cagancinar düzenli olsa iyi olur ama madem 60 cc alıyor çocuklar, her seferinde 60 hazırla. Ne kadarını alırlarsa… İçmeyi aniden kesiyorlarsa gazdan olabiliyor. Öyle bi durumda gazını çıkar ve içirmeye devam et.
Emelingoo Cagancinar kiloya göre hesaplıcaksın. Günlük alması gereken kilosu çarpı 150 ccdir. Kaç kere besliyosun günde? Kiloları kaç?
Cagancinar Emelingoo her seferinde 60cc hazırlıyorum bazen içiyolar bazende 30cc içip uyumak istiyorlar
Emelingoo Cagancinar (3500*150)/9= 58.33 cc yapar Yani her öğün 60 içmeleri gerekir en az. Fazlasını içerse vereceksin ama daha azını değil. Mutlaka bitirsinler 60 cc.
Emelingoo Cagancinar bir de üç saatte bir beslesen günde 8 yapar. Üç saatte bir beslesen 75 cc içirmen gerekir
Cagancinar Emelingoo içmiyorlar bazen doymadıkları için 1.5-2saatte birde besliyorum 60ccnin üzerinde içirmeye çalışırsam kusuyolar yada burunlarından mama geliyor
Emelingoo Cagancinar gazdan dolayı burundan gelir. 30 içirip gaz çıkarmalı ve sonrasında devam etmelisin. Gazı olan bebek hem kötü kusar hem de içemez. Soda içerken boğazında düğümlenen gazı düşün, bir yudum dahi geçmez boğazından.