Meryemsimsek Bebeğim 11 aylık geceleri asla uyumuyor 11 den sabah 8 e kadar oyun oynuyor koşuyor enerjisi tavan ben bittim artık 8 de uyuyor sabah akşam 5 e kadar nasıl duzelticm ben bunu lütfen yardımcı olun 😔
Oyku_nisa Meryemsimsek Aynen benimkini anlattın vallahi benmkide 11 aylık ne var bu 11aylik bebeklerde anlamıyorum akşam 8de 20 dk uyuyor dediğin gibi 11de yine en fazla 20 dk uyuyor sonra sabah 6ya kadar ayaktayız çığlık kıyamet zorla uyutuyorum
pikacuu Meryemsimsek İlk defa duydum böyle bir şey tövbe yarabbim. Allah yardımcın olsun valla zor. Gündüz uyutmamaya çalış. Gece de emiyorsa karanlıkta yanına yatır
gurbet_gelini12 Meryemsimsek oda benim gibi geceyle gündüzü karıştırmış🤦♀️🤦♀️Bence zorlada olsa uyutun gece uykusu çok önemli
Annevebebek Meryemsimsek hep mi böyleydi yoksa bu ayda mı böyle oldu 11. Ayda atak var diye biliyorum
Prensescim Meryemsimsek oooo akşam 5 e kadar deliksiz mi uyuyor 🧿🧿🧿 inş onu aramassın 😂 şimdi tatlış yöntem basit bebeklerin düzenini birden değiştiremezsen hele onu çünkü Arada çok fark var söyle başlayacaksın günde 15dk yada yarım saat erken yatırıcaksın artık hangisini bünyesi kabul ederse böyle böyle geceye doğru geleceksin biraz uzun ama inş kabul eder
Bilgemayse Meryemsimsek Her gün birer saat erken kaldırın 4 te 3te 2de öyle öyle akşam uykusu belki erkene çekilir 😥 Allah’ım büyüdükçe düzeleceğine bu bebelere noluyor 😭