Mehmetselim Kızlar bebeğim 4 ay 21 günlük öksürüğü var gece özellikle şuan uykusundan uyandırıyor öksürüğü . Öksürüğü geçiren şeyler neler deneyimlerinizi yazar mısınız ilaç yazmıştı doktor tam olrak gecirmedi
Keremim9095 Mehmetselim birde sarımsaklı zeytinyağ var Onu biraz dinlendirip çocuğun ayaklarına masaj şeklinde sürüyormuşsun bir araştır istersen az da olsa kesiyormuş
mina00 Mehmetselim ben dogal karısım bılıyorum yapıyorum ayva cekırdegı bal ama sız vermeyın bebegınız cok kucuk benımkı 15 aylık
Mehmetselim mina00 aklimda bukunsim sadece suz söyleyin uygulamam onu şuan hem diğer annelere fikir olsun
mina00 Mehmetselim 2 tane ayvanın ıcını guzelce temızleyıp 2-3bardak suyla kısık ateste jole gıbı olana kadar katnayıp 1 bardak halıne getırıyoruz yarı yarı bolup gunde ıkız kez uzerıne bır tatlı bal dokup verıyoruz. Dedıgım gıbı sız yapmayın bal o ayda bebege zararlı ola bılır
BNAZLICAN mina00 benim ikizlerim var 29 aylık onlara yapayim öksürük ates var bide burun akıntısı 2 gündür uyuyamıyorum ateşleri çıkar vs diye
mina00 BNAZLICAN yapın sızımkılere uygun ben yaptım bıde doktor Onox şurup ver dedı gunde 3 kez 1 haftaya ıyılestı kızım
momanneee Zeytinyağı ilitip icirin çay kaşıği kadar ya da sırtına göğsüne ilit masaj yap bezi ısıt çok sıcak olmasın koy kimyon veeya ıhlamur çayı yap içir birkaç kaşık