Momdady2021 Ya sinirden gülüyorum aslında ağlayacağım bebeğim 5 gecedir resmen uyumuyor gündüz de iyi değil acılı ağlamalar aniden çığlıklar bitik durumdayım artık neresi ağrıyor bi anlasam hem kabız hem diş olabilir başka ne olabilir
Hfsrmznn Momdady2021 daha o aylara gelemedik canım ama Allah yardımcın olsun ayy bende de bir mide bulantısı akşamdan beri geçmiyor hamile olabilir miyim diye şüpheye düştüm uykum kaçtı gel beraber ağlayalım yaaa😭😭
Asrinlina Momdady2021 aynı tam tamına beş gündür benimkide uyumuyor gece 3 4 anca uyuyo benimki 1bucuk aylık
gamzels Momdady2021 1 saattir bebeğimi sallıyorum.. atak da var sanırım dişte çıkacak. 5 gündür ne gecemiz belli ne gündüzümüz
Momdady2021 Gamzemre07 6 ay 21 günlüğüz atak haftasın da da değiliz bişey oldu çocuğuma benim oğlum 9.30 da uyur 7.30 da kalkardı sabah gece çok nadir uyanıyordu bi sıkıntısı var ama anlayamıyorum
Momdady2021 Hfsrmznn şüphe ettikçe bulantın artar kafanda büyük soru işaretleri felan 😂😂 annelik zor çok zormuş çok tatlı ama çok fedakarlık istiyor
Momdady2021 Asrinlina benim de 6 ay 21 günlük en son 1 aylıkken felan böyle olmuştu sonra düzenliydi hiç bu kadsr kötü uykumuz olmamıştı
Hfsrmznn Momdady2021 aynen yaa daha 2.5 ayligiz ama çok yoruldum bazen oturup ağlıyorum çok zor annelik diye benim bebiş de her ağladığımda gülüyor rahat rahat aglayamiyorsun bile düşün yani 🤣🤣 🤣🤣
defneninannesiiiii Bebeğim uyudu ama uyanır diye uyuyamıyorum kitap okuyup uyurum dedim düştüm yine foruma😂😂
Momdady2021 defneninannesiiiii 😂😂😂 eşim yanımda horluyor bi de demez mi çocuk bu zorlama diye. Sen salla o zaman gel 😡😡🥶
defneninannesiiiii Momdady2021 eşimi salona gönderiyorum sırf bu yüzden o da çok horlar haraketli de uykusunda kızım uyanacak diye gönderiyorum kızımla yatıyorum ben de☺️😂
Prenseslergibiydim Bizimde öyleydi 2 tane diş çıkardı 🤭 Sabırlı olmak lazım biraz. Vakıa suresi Nebe suresi dinletebilirsiniz çok iyi geliyolar 💞
Momdady2021 Prenseslergibiydim ne kadar sürede çıkardı peki kaç gün sürdü yarın doktora götürüyorum artık dayanamıyorum çünkü bu derece uyumaması çok anormal
Momdady2021 Prenseslergibiydim ben şimdi hep dön makinası sesiyle uyutuyorum onu mu açıp dinleteyim onun yerine
Gamzemre07 Asrinlina biz 2,5 aylıkkken yaşadık atak haftasını sürekli ağlamalar kuçakta ve ayakta susmalar uyuyup uykuya dalamama gibi