Gmze1998 eceoznur Kizima emziği biraktirdigimda çok huylanmisti bebek arabasıyla evde gezdir ben öyle unutturdum emziği
mavibozkurt İbrahim Ethem gömleği keten derlermiş… Hastanede kimliğini kaybettim orda arkadaş benim için Fatiha okudu sonra bulduk 🤭 Bir de sakinleş önce sonra ara gözün görmüyor yoksa.. Kayıp bulma duası var onu oku.
eceoznur mavibozkurt en son birlikte kitap okuyorduk meme dedi verdim hatta eline alınca önce öptü güldük eşimle bu çocuğun tek aşkı memesi felan dedik yarım saat içinde yok oldu son görüşümüzmüş mememizi 😢
eceoznur mavibozkurt tüm gece aradım kızım sabah kalkmış koltuğun altından kendi bulmuş babasına getirmiş nasıl oldu anlamadım 😂😂 şaka gibi gerçekten şeytan aldı götürdü satamadan getirdi oldu
mavibozkurt eceoznur ay valla sevindim.okudum. Bir çocuk için bu gerçekten önemli oluyor. Benim kuzenimin de bir şapkası vardı kafasından çıkarmazdi.dokunup çıkar kıyamet kopardı evde çok aglardi Belli bir dönem bir eşyaya bağlı olabiliyorlar. Emzik askiligiyla kullanın yakasına asın.