Yagmurtekin gulapikk 3 uyku yapıyor, 2 uyku yetersiz geliyor doktorumuz ay sonunda 2 uykuya dönüş yaparsınız dedi
Esilam14 Yagmurtekin bay bay damla biz de kullanılıyoz günde bı kere mi veriyorsunuz nasıl yapıyorsunuz
Asilinannesi1 Yagmurtekin 18.00dan sonra gündüz uykusu olmamalı artık, en erken gece uykusuna 19.00 da geçirmelisiniz 🌺
Yagmurtekin Asilinannesi1 evet saatlerde aksama oldu ama konuştuğum eğitmenler öyle söyledi o yüzden öyle yaptım 🥰
Yagmurtekin Asilinannesi1 sizde işe yaradı mı? Ama 3 uyku yapıyor 2 saat uyanık kalması gerekiyormuş nasıl ayarlıycam bilmiyorum
EtiPetito Yagmurtekin sabah 8de kalkıp gece 1 de uyuması çok anormal ama akşam 6 gibi falan uyutmuşsunuz çok yanlış saat en geç 5te son uykusundan uyanmış olması lazım. O zaman göreceksiniz gece erken uyuduğunu
Yagmurtekin EtiPetito cidden nasıl yapıcağımı bilmiyorum, yani 3 uyku yapıyor, son uykusu o saatte denk geliyor o saatte uyutmayıp 7de uyuttuğum zaman 2 saat uyuyup uyanıyor sonra bir daha 2 3e kadar uyumuyor
Asilinannesi1 Yagmurtekin evet yaradı oğlumda 3 uyku yapıyor. Son uykuyu 6da bitiriyorum. Sabah kaçta kalkıyor?
Yagmurtekin Asilinannesi1 çok geç uyanıyor çünkü gece geç yatıyor ve en az 10 kere kalkıyor gece 9 da kalkıyor ben uyandırıyorum 8de