Yagmurtekin Sareerdogan hele bizim ki 4 aydır ne gece ne gündüz imkanı yok uymuyordu. Bay bay night kullanıyoruz 4 gündür biraz faydasını gördük gibi çünkü 2den 3ten önce asla uyumuyordu. Girdik bi yola umarım akıl sağlığımı yitirmeden güzel sonuçlar alırız
Sareerdogan Yagmurtekin dün gece 4 de uyudum 😊 bi 10 dk önce karnini doyurdum uyumuyo kızdım yalan yok :( çünkü bende bitik duruma giriyorum ona karşı verimli olamıyorum sonra sarildim gel anneciğim yatalım dedim pispisladim baktım uyudu ben şok 🤣 kizmam mi işe yaradı kizimmi bana acidi bilemedim
Esilam14 Yagmurtekin bay bay damla biz de kullanılıyoz günde bı kere mi veriyorsunuz nasıl yapıyorsunuz
simiyyy Uyutmaya başladıktan on dakka sonra uyudu öyle mi? Nimet he. Ben 50 dakka cebelleştiğimi bilirim
Yagmurtekin simiyyy eski postlarıma bakabilirsiniz normalde bırakın 10 dakikayı 4 saat ayağımda sallıyorum uyuması için, bay bay night damla kullanıyoruz onun etkisi bu, umarım hep böyle gider
Yagmurtekin Sareerdogan ahahaa yapıyorlar öyle bazen 😅yalan yok bende kızıyorum 4 aydır her gün 2 3 saatlik uykuyla o da bende mahvolduk en son artık gelişim geriliği yaşamaya başladığını duyunca tamma dedim uyku eğitimi farz oldu bize
_qqqqq Yagmurtekin ya bizde de durum aynı gece 2 den önce uyumuyor kaç kez de kalkıyor gğndüzde pek uyumuyor uyusabile 10 dkk çıt sese yyanıyor napıcaamm
Asilinannesi1 Yagmurtekin 18.00dan sonra gündüz uykusu olmamalı artık, en erken gece uykusuna 19.00 da geçirmelisiniz 🌺
Sareerdogan Yagmurtekin benim hatam şu Bnce 8 gibi uykusu geliyor uyuyo uykusunu alıyor geceye kadar uyumuyor karar verdim uyutmayacagim o saatte
Yagmurtekin Sareerdogan aha bizde de öyle, 9 10 gibi kalkıgor tamam sonra bazen sabaha kadar bazen 3 4 en erken 2de uyuyor
Sareerdogan Yagmurtekin uyutma sende işte oyna bebeğin kaç aylık :) gece uyanacak ama insaAllah emer uyur yoksa bu düzen zor bakalım direnecegiz :) biz onları doğurduk onlar bizi değil 🤣🤣
aaayazgc Bende sipariş verdim bu bay bay night damladan ve uyku eğitimi vermek istiyorum nerden başlamam gerek
Yagmurtekin aaayazgc önce uyku saatlerini düzene sokmanız gerekiyor, ayına göre uyanık kalma sürelerine bakın önemli olan illahs şu saatte uyanık kalacak değil, mesela benim bebeğim 7 aylık ve 2 saat uyanık kalması gerekiyor ona göre ayarlıyorum
simiyyy mina00 yok sallamayla benimki hemen uyurda uyku eğitimi olayına girmiştim ben de bi ara onu diyorum 😄
mina00 simiyyy haa 😃 kac aylık bı ıse yaradımı? Ben umudumu uzdum artık 2 yasına falan gırınce konusmayı oyrenmeye baslayınca