DiDoCe Bebeğim 5 aylık boyu 63.5 cm ortalamanın altında hamileykende son aylarda ortalamanın altında çıkıyordu simdide, acaba böyle olup sonradan boyu uzayanlar oldumu merak ediyorum ? Eşim uzun ben ortayim halbuki tabiki önce sağlık ama insan merak ediyor işte
-Yasminnn_75_ DiDoCe benim bebeğim 6 ay 22 günlük boyu da 64 santim eşimde 1.85 uzun sonradan boy atarlar canm sıkma canını
Lilav21 DiDoCe 12 aylıkken doktor bize de ortalamanın altında dedi argivit focus kullanıyoruz boyu normale döndü 😍 erken olduğu için önermemiş olabilir doktorunuz
DiDoCe 2papatya Ama hep doktorlar himmm ortalamanin altında diyip duruyo hic takmiyodum aslinda ama hep aynı şeyi duyunca moralim bozuldu ilk defa benimde
-Yasminnn_75_ DiDoCe benim bebeğimde erkek babası çok uzun yapılı bende 1.50 boyum bana çekmez inşallah ona çeker birden boyu atan kız kardeşim var benden çok uzun uzarlar sağlıklı olsunlar da
Aysnrblghn DiDoCe hiç takılmayın,genetiginiz nasılsa ona göre zamanla şekillenir henüz erken çıkarım yapmak için bence,önemli olan kafa olcu benim tek takıldığım o oluyor kilo,boy anormal derecede olmadıktan sonra sıkıntı yok
Irmakprensesinannesi DiDoCe benin kızım da 4 ay 5 günlük 60 cm şuan mesela bebeklerde boy ayına göre bakılır sonradan da boy atabilir her bebek uzun olucak diye bisi yok