BalYavrumm trtlannem valla oglusum 1 buçuk yaşında ve şuan taş gibi uyuması lazımken gece çok kez uyanıyor gece 12 de uyuyor sabah 9 buçuk 10 gibi kalkıyor şuanda da ayağımda sallıyorum.😁😁
muennesgenc trtlannem kızım 14 aylık gece 11 gibi yatıyor sabah 10-11 civarı kalkıyor ama gece sık uyanıyor en az 5 kere uyanıyor 😕
trtlannem BalYavrumm benimde öyle 14 aylığız gece uykuya 11 gibi geciyor ama cok fazla uyanıyor sabahta 10 11 arası uyanıyor. Erken kalkması gerekiyor muş ama napabilirim ki
Marinedeniz BalYavrumm benm bebegm de 19 aylik bu siralar aynen bu sekildeyiz acaba donemsel mi ki ayni zamanlarda boyle ayni olmasi tesadufmu ya da bu donemlerde mi boyle oluyor acaba
Civikcivciv BalYavrumm oh be!! Sizi 1.5 yaşında dediğiniz için tebrik ederim 😊 36 aylık diyen var yaa 3 yaşında çocuğa 😃
Sedasmsk trtlannem 3 aylık 14 günlük 6da yada 7de kalkıyor emiyor tekrar uyuyor sonra 9 yada 10da kalkiyor
Derya_mihra 11 aylık, 11 -12 gibi uyuyor sabah 10-11 gibi uyanıyor. Erken uyansa bile geç uyuyor . Erken uyumuyor ne yaptıysam 🤦🏻♀️
Deleltedmom_69 trtlannem 22 aylik gece 11de uyuyo sabah 11kadar emerek uyuyoruz😂onceden 9da 8 de kalkiyodu cok sukur bu aralar 11 kadar uyuyo
Ikizannesi5 trtlannem biri 26 aylik ikizlerim 6 aylik su an kayinvalidemler burada 12 gibi kalkıyorum gece de onlar bakiyor 1 haftadır rahatım sukur fakat normalde sabaha kadar uyumuyorum çünkü gece aktif oluyor ikizlerim gündüz uyuyor bende gündüz uyuyordum
Cgdmltr93 ArasAybarsMoM kızım da 17 aylık. 8 çok erken değil mi. Normalde 9 saat uyuyormuş iyi ama erken uyuyor