LinaniL 3 ay 26 günlük bir kuzum var ve hiç bir zaman uyku düzeni oluşturamadık. En fazla 40 dk uyuyor. Ne iş yapabiliyorum ne kendime bakabiliyorum. Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı neler yaptınız nasıl bir yol izlediniz geçer mi bu durum uyur muyuz artık
Kbraba LinaniL gündüz belki fazla uyur diye basını bekliyorum 40 dakika da uyanınca tekrar sallıyorum bazen 1 saat uyuyor ama geceleri saat bası ayaktayız 6 da tamamen kalkıyor
RabiaAlptekin LinaniL gazı oluyordur ne kadar cıkarirsa cikarsin vücudu gaz üretiyordur 1 yasina girdi oglum anca öyle bitti gibi gaz sancıları hemen uyanmaları azaldı
Assya LinaniL su an 4. Ay atagi icinde olabilirsiniz. 35 gun suruyormus ve ayni zamanda uyku gerilemesi de varmis. Artik bu zamandan sonra duzene sokmaniz lazimmis yoksa bebekde aliskanlik kaliyormus. Duzene sokmada her uyandiginda ac degilse emzirmeme pispisla yataginda uyutmaya calisma cok falan. Uyku egitimi diyorlar.
LinaniL Kbraba gündüz uyumuyor gece de sık sık kalkıyor bende derman kalmadı zormuş anaların hakkı ödenmez diye boşuna demiyorlar
LinaniL RabiaAlptekin gazımız var bir de kaka yapacağı zaman 6 saat önceden ıkınmaya başlıyor ki bu süreç hiç bitmiyor kabız değil kakası normal ama böyle yapıyor 🤷♀️
Myandi Doğdu ilk 40 gün uyur bol bol dediler uyumadı, 3. Ayda düzelir dediler olmadı, 6 aylık olsun rahat edeceksin dediler bi değişiklik yok. 😂 uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum tek umudum bu kaldı, olmazsa akışına bırakıp böyle diyeceğim😅
LinaniL Myandi beni de hep böyle kandırdılar hep bir düzelme umudu ama yok olmadı 😂 dolandırılmış gibi hissediyorum
RabiaAlptekin LinaniL yavaş yavaş bisiklete biner gibi yap bebegin ayaklarını bi bezi veya ince bi havluyu hafifce ısıtın bebegin karnına koyin üstünü kapattın rahatlar
Assya LinaniL ben azar azar basladim artik her uyandiginda emzirmiyorum cunku hem her yere kusuyor fazlalikdan hem de memesiz donemiyor cok zor. Yani cunku normalde saat basi kalkmayan bir bebekdi. Simdiler her saat uyaniyor. Bir de gunduz uykulari cok onemliymis. Bir saat uyumaliymis 40 di olmazmis uykuya dondurmek gerwkiyormus en az yarim saat ugrasmaliymisiz donmesi icin ama yine pis pis pat pat falan. Uuf cok zor ya kiyamiyosun da 🥺
LinaniL Assya yalnız olmadığımı bilmek beni çok rahatlattı ama üzülüyorum uyumuyor emzik almıyor emzik görevi bana kaldı sanırım 🤦🏼♀️ Bende sürekli emziriyorum, kusma sorunumuz bizde de var bir saat uyuması görülmüş şey değil gündüzleri hele araştırıyorum neler yapabilirim diye ama becereceğimden de emin değilim
Assya LinaniL canim gunduzleri biz en fazla 40dk sonrasi yok. Dondurmeye calisiyorum uykuya desdekle o da olmuyor benimki de emzik tutmuyor emzik benim ama ben emzik de olmak isdemiyorum cunku bu kez de meme icin agliyor. Bir an once bitmesini istiyorum bu atak ve gerilemenin