Ahmetin_Annesi0911 Merhaba canlar , normal dogum sonrası dış hemoroid oluştumu ? Bunun için doktora gittiniz mi?
Ensarmomy Ahmetin_Annesi0911 benim hamileyken oluşmuştu. Hala var şuan ikinciye hamileyim. Ama ağrı kanama vs yaşamıyorum hiç yaşamadım da. O yüzden doktora gitmedim. Doktoruma sordum. Ağrı yada kanamalı hemoroidlerde doktora yönlendiriyoruz demişti
Almi21 Ahmetin_Annesi0911 oluştu zaten hamileliğin son ayında çıktı 2 ay oldu hala devam ediyor genetik bizde gitmedim doktora doğumdan sonra bir süre yine kabızlık devam etti sonra ishal derken kaslar hepten bozuldu yavaş yavaş düzeliyor valla
Ahmetin_Annesi0911 Ensarmomy Bacım benimde işte tam makat deligimin kenarinda çıktı nohut tanesi kadar . Kabz oldugumda şişiyo sonra iniyo agri sızı kanama yok.
Ensarmomy Ahmetin_Annesi0911 Heh tamam o çoğu gebede doğumdan sonra geçiyor demişti doktorum. Ama benim geçmedi bide bende 4 tane var. Ama bi rahatsızlık vermiyor çok şükür🙏🏻
Ensarmomy Zeynep49 Yani bana doktor doğumdan sonra geçiyor genelde dedi. Ama benim geçmedi. Şimdi yine hamileyim bi tane daha oluştu mesela. İnşallah bundan sonra geçer