Feyyyzza Neden böyle oluyor yaa korkmaz çatal bıcak vb takımım var 2000 tl suan takımı baya kaliteli ama makinadan cıkarınca pusulanıyor su lekeleri oluyor. Bunun bi çözümü sırrı varmı parlasın istiyorum ama olmuyorrr
Mom5441 Feyyyzza canım çatal kaşıklarını bir leğene koy içine limon tuzu,karbonat koy, üzerinede sıcak su dök 15 dk beklet geçiyor ben denedim sonuç aldım
ecerdogan Feyyyzza Tuzu ve parlatıcısı bittiği zaman lekelenme oluyor. Makinenin alt sepetini çekin orada kapaklı bir bölme var tuz koyun 🤗
Feyyyzza Zelisblt hayır yani en son 6 ay önce fln kullandım tuzu bitmiş dedi annem dökdü daha koymadım nereye dökülceginide bilmiyorum
Zelisblt Feyyyzza makina nın içinde kapak gibi bişy var, internetten bakın tuz suyu yumaşatıyor bulaşıkları daha kuru lekesiz çıkmasını sağlıyor. Siz tuzunu ekleyip öyle bakın birde
Jessim Bende 1 defa olmuştu yıkama bitti açtım makinayı hepsi kekeli tekrar çalıştırdım yine aynı. Komşum bir avuç iri tuz at makinaya öyle çalıştır dedi sonuç süper 👍
Bebegimm1 Feyyyzza parlatici koyun makineye Sicak suyun içine sirke koyup kuru bir elbeziyle silin parliyor sifir leke kaliyor