Seydag11 Bu aylarda bebeklerin kilo alimi dusermi 6.ayda 800 gram almisti daha doktora goturmedim suan 7 aylik ama 200 300 arasi almis gorunuyo 1 ayda aldigi kilo alimi az degilmi 🙄 ann3 sutu ve ek gida mamaya baslama durumu olmaz heralde
unkurabiyesii Seydag11 hayır 7. Ayda 150 ila 300 arası almasını bekleriz dedi bizim doktorumuz . her ay 1 kilo alsa cocuk 2 yasında en az 20 kilo olur 😊 hareketlendiler artık normal :)
Seydag11 unkurabiyesii ay cok tesekkur ederim henuz doktora goturmedim onumuzdeki hafta goturucem ama resmen kafama takildi gecen ay aldida bu ay nasil almadi cocugu besleyemedimmi diye düşündüm. Suan icim rahatladi gerçekten 🥰
Oslemm1234 Bizde aynı durumdayız önceden çok güzel ilerlerdi kilo alımı şimdi durdu çok az alıyor neredeyse 2 ayda bir kilo almış resmen ama kilosu ayına göre normal dedi doktor önemli olanda o zaten sizin bebeğinizin ayına göre nasıl kilosu
Seydag11 Oslemm1234 kilosu suanda iyi aslinda gecen ay doktor cok.iyi demisti cunku bakalim bu ay gittiğimzde ne diycek