_YanakReisinAnnesii Aselcokuk1 3500 olursa yine iyi 😂kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar zaten yine geçinemiycez yani
Ardahsyn Aselcokuk1 Cumhurbaşkanı iyi olacağını dedi inş beklentiler karşılar da en az bi 4000 bin olur inş geçim çok zorlaştı ya
kaymakliekmekkadayifi Esese isveren tarafi gerçekten haddini bilmez insanlarla dolu. Zaten maaslarin yarisindan cogunu devlet ödüyor destek aliyorlar devletten bide gelmis 300 lira zam teklif ediyorlar ayiptir gunahtir ya. O parayla onlar bi gecinmeye calissalar ya
_YanakReisinAnnesii Ardahsyn gönül ister ki çok daha fazlası olsun yoksa hepimiz aç kalacaz ama yapmazlar bacım
Esese kaymakliekmekkadayifi aynen çok haklısınız 300 tl zama karşı sadece mutfak alışverişine 600 700 tl fark var ki elektrik su dogalgaz zamları haric
Adige55 kaymakliekmekkadayifi hangi devlet o ?? İşveren olarak söylüyorum maaşların hepsini biz ödüyoruz 😂hatta maaşlardan devlete vergi de veriyoruz söyleyin lütfen hangi devletse orada iş kurayım kendime
Elifsmotherr kaymakliekmekkadayifi Maaşların yarısını devlet mi ödüyormuş 52 tane çalışanımız var birini bile ödemiyor… üstüne neysee😒😒
feratlarkupeklergiremez kaymakliekmekkadayifi kaymakliekmekkadayifi Zaten maaslarin yarisindan cogunu devlet ödüyor destek aliyorlar devletten Sen çok a haber izliyorsun galiba ben işverenim devlet ne ödüyormuş Allah aşkına? 400 lira stajyer parası veriyordu onu da kesti Bir dünya vergi, stopaj… benim de aldığım her şeye zam geldi. Benim de masrafım arttı, dükkan kiram arttı. Dükkan dediğim de dublex bir ev. Ben elemanlara 1000’er lira zam yaparsam benim kiramı kim ödeyecek?
hulyadurmus Aselcokuk1 3750 yaptılar diye duyduk canım arkadaşım Ankara Büyükşehir belediye başkanın yanında bilgisayar mühendisi ona bilgi gelmiş ne kadar doğru bilemem tabi 🤗 Ama yeterli bı ücret mi kesinlikle hayır
Deletedmom99886 Aselcokuk1 Çok dua ediyorum bizlerin de elbet ihtiyacı var ama asgari ücretle geçinenlerin daha fazla var bize gelmese onlara gelse keşke inşallah iyi bir ücret olur