Huzurumm Kizlar halilarim alti kaydirmaz olanlardan degl normal kalin halilardan o halilarin uzerine cikiyormu bu supurge bilmiyorum ben hem silme hem supurme ozelligi olsun istyorum sizce hangi marka hangi serisi guzel
CerenCyln Huzurumm biz de 2 gün oldu alalı. O kadar memnunum ki, bulaşık çamaşır makinesi gibi temel ev eşyası gibi. Keşke daha önceden alsaymışım. Benimkinin modeli XIOMI MOP PRO
Bensum Huzurumm evet benimki çıkıyor halılara.xiamoi lydsto markası iyi ki de almışım diyorum. Her gün açıyorum her seferinde bi avuç toz topluyor Çok memnunuz
Elif1010 Huzurumm Tefal kullanıyorum teknosa da çalışan arkadaşımız önerdi evimizde 3 pati dost var benim için önemli olan kıl tüydü ve Tefal bunun için üretilmiş üzerinde de yazıyor çok memnunum 1 ay olacak alalı
Gizoooo Huzurumm canım ben kullanmıyorum ama duyduğuma göre çoğu takılıyormuş sandalyeleri kaldırmak gerekiyormuş kullanan arkadaşlar yazarsa iyi olur anker hiç takılmıyormuş bir bak istersen
Deletedmom0099 Huzurumm normal halılarım var, silmesiz haritasız benimki uygun fiyatlı ama çok memnunum her yere giriyor haritasız olmasına rağmen anker eufy 15t