Ankakusu35 10 gün önce 2. Kez sezeryan oldum ilkinde on günde göbeğim gitmişti şimdi ise 4 aylık hamile gibiyim göbeğim ve göbeğin üstü midem şiş bu böyle kalacak mı ya var mı bu durumu yaşayan göbeği anlrım da mide kısmını şiş olması ne alaka:(
kenankaan Ankakusu35 benim ilk doğum sonrası o karın normale dönmesi 20 günü bulmuştu 🥲doğurmamış gibiydim. Sizin gene iyiymiş. Şimdi ikinciye hamileyim bakalım şimdi ne olcak🥺
Katy Ankakusu35 evet ilki cabuk gecmıs 2. Daha uzun sürdü ama geçti. 5,5 ay oldu kalmadı gobek falan gecıyor m etmeyin
1Mihrosunannesi Ankakusu35 ayni bende 1 ay önce çok endişeliydim. 1.dogumumda 10 günde hicbisey kalmamıştı ama 2. Doğumumda 20 gün falan geçti hala 6 aylık hamile gibiydim sonra birden indir şükür suan 44 gün oldu az bi alt göbek kaldı o da normal merak etme geçecek bol bol su iç biran önce ödemini atabil🥰
Ankakusu35 Katy umut oldunuz teşekkür ederim benim şikayetim göbeğin üst kısmınında şiş olması orası da gidiyor dimi göbek ve mide bitişik şuan bende hafif tümsek var arada
Katy Ankakusu35 evet gidiyor benımde o sekildi sanki dogurmamısım gibiydi ama iniyor yvas yavas 23 kg verdim