Tazeanneg Hanımlar arkadaşım doğum yapacak kaynana döndü koyulsun istiyor bunlarda mecbur koyacak döndü isminin önüne ikinci isim ne olabilir zeynep döndü mesela yardımcı olur musunuz
Mom544154 Tazeanneg kendisinin istediği bi isim yok mu? Döndü ismide koydurulurmu yahu kaynana terörü resmen
YigtnAnnesi Tazeanneg ne diye koyuyorsunuz anlamıyorum çocuk sizin çocuk istediğinizi köyün koymak zorunda değilsiniz
2oglananasi Tazeanneg insallah koymazlar diyecegim bende bu zamanda hala kaynana istiyor diye isim koymak üzüldüm
Tazeanneg Mom544154 benim kaynana da bekler kiz olsun da ismim konulsun diye dedim hiç kusura bakmaaa
Tazeanneg YigtnAnnesi canım bu eşten kaynaklı olan bisey sanırım sen dağları da inlet kaynana isteyince
Deletedmom_36 Tazeanneg Ya ciddi olarak cok uzuldum yav arkadas sen isminden memnunmusumki ufacik bir kiz cocuguna koydurmak istiyorsun.
ftsdmrhn -Döndü Yeter- koysun madem belki kaynanası mesajı anlar. Döndü nun yanına ne koysan kurtarmaz ya. Elizabeth falan anca belki dndndn
Meraklianneee Tazeanneg canım benim adım döndü Nur hiç çocuğa karşı bu hatayı yapmasinalr 24 yaşımdayım adımdan nefret ediyorum ve babannemede hep kızıyorum gerçekten isim çok önemli hiç bir anlamı yok ki şu zmandada çok yanlış bı isim bence
Mavilii Tazeanneg bizim bi akrabimiz var kadının ismi döndü soy ismi dönmez 😂 biz onunla hep eğlenirdik dönuyomusun dönmüyomusun karar ver die 😂 arkadaşınızın yerinde olsam hiç koymazdım. O çocuğun da ismi alay konusu olur eminim ilerki yaşlarında. Bunu çocuğuna yasatmamali bence . Hem niye kaynanasını dinliyoki? O falan mı tasiyomus 9 ay karnında.
minikmelegimmmm Tazeanneg cocuk döndü ısmını asla kullanmayacak nefret edecek hatta degıstırmek bıle ıster o yüzden bosa koymasınlar bence
Cancansmom Tazeanneg döndü nun önüne gececek,kolay ve herkesçe benimsenecek bir isim olsun. Zeynep gibi, Elif gibi. Yoksa bazı kisiler döndü yu tercih edebilir 🤨( bana sorsaniz dirensinler koymasinlar, yazik günah çocuğa ya :( )