Utkuu Hanımlar yardım edin ya oğlum bir yaşında gece sürekli uyanıyor çok dönüyor yedi sekiz aylıkken bile daha iyiydi mamaya kalkar yatardı bayadırda böyle ne yapabilirim başına gelip çözğm bulan varmı acaba🤦🏼♀️
nur-nr_123 Utkuu destekleuyutorsa gece beslenmesi varsa bunlar bitirlimez veya azaltılmazsa malesef başka yolu yok cnm
nesekaan Utkuu gunduc kac uyku yapıyor vede toplam da kac saat uyuyor son uykusu kacta sonlandırıyorsunuz
Utkuu nur-nr_123 peki nasıl azaltabilirim mamayı gece kesmek istiyorum ama yemezse imkansız uyumuyor🤦🏼♀️
Zuhal1414 Utkuu 9 da yatarsa oluyo artık biraz daha ileri aldım saati 10 bazen 11 i buluyo yoksa 1 1,5 saat uyumuyo sabah 4 5 gibi
nur-nr_123 Utkuu atıyorum kaç cc mama kullanıyorsa azaltıp veya az mama baya su koyup tadını değiştirirek olabilir
Fata2014 Çok zor benimde oğlum 13 aylık bildim bileli gece uykusu yok çocukta gece memeyi kestim hala aynı çok stresli zor bir durum eğitim almayı düşünüyorum bende
Utkuu nesekaan iki saat yada iki buçuk uyuyo gündüz toplamda iki uyku yapıyor en son üç gibi kalkıyor
Fsuragg nesekaan uykuya direnme var gunduzde sürekli kaçıyor uyumak istemiyor sinirli hırçın yemesi azaldı ne ararsanız var anlayacagınız ☺️
Utkuu Zuhal1414 akşam belli saatte yatmazsada bu sefer uykusu grliyo iyice mızmız oluyo o hali hiç çekilmiyo