Nesli06 Kızlar merhaba bebeğimin yılbaşında evde fotoğraflarını çekicim. Ağaç alıcaktım büyük boyları uçmuş küçüklerde hoş durmuyor. Sizce ne yapabilirim süsleme için
Ikrazumra19 Nesli06 ben migrostan 120 cm lik aldim susledim cokta guzel oldu fiyatida cok uygun bence
elifineylulu Nesli06 Kendiniz ledden yılbaşı ağacı modeli yapabilirsiniz duvara bugün ınstagram da karşılaşmıştım annenin biri yapmış herşey pahalı kızımın da gönlünü kırmak istemedim diye top vs de yapıştırmıştı
Ikrazumra19 Bebegimm1 yok suslemeleri ayri aldim hepsi toplam 300 tl filan tuttu ama suan benim aldiklarim indirime girmis dha uygun alabilirsiniz
Bebegimm1 Ikrazumra19 çok pahalliymis ben 60 70 yilbasi agaci tutar demistim 😁 agac bile altinla yarisiyor 😂
Ikrazumra19 Bebegimm1 oyle deme kiz ağaç kucuk duruyor ama kutudaki susler minik minik bi kutusu 25-30 tl toplardan filan 3 kutu aldim anca daha arkasini doldurmadi bile
Bebegimm1 Ikrazumra19 yakindan bi bakicam ama 300 tl de cok gercekten el insaf küçücük agac sus yani al tarafi 🤦🏻♀️😂