ELFIDA-1 Deletedmom_56 7 plus kullanıyorum ama artık hafızası bana yetmiyor ayrıca 6s güncellemesi bitti artık kullanılmaz bu senede 7 ve 7 plusların devri biter
mina00 Deletedmom_56 ben 7 kullanıyorum 32gb , şu an bı sorun olmadıgı hemde para bakımından baska ıslerımız oldugu ıcın yenısını alamıyorum. Yanı ımkan yoksa daha yenı model almaya 7 alın. 6s bı alt modelı sayılıyor. Yenısı varmı bunların?
Deletedmom_56 ELFIDA-1 Güncellemesi bitnce ne oluyor? 7var bende de 6s plus kaçırdım alamadım. Sizden bunu öğrendğm iyi oldu cok tskr. 128gb bnm
Deletedmom_56 mina00 Ticaret bakanlığı 8firmaya yetki vermiş. Telefonları yenileyip yenilenmis ürün adı ile satıyorlar. 12 ay garantili. benm iphone 11 128gb vardı fakat ihtiyaçtan sattık. Ssamsung aldk kullanamadım. Arastırıp bu sekilde garantili 2.el 7 aldm. 6s plus vardı kaçırdım baskası aldı. O sebepten sordm sizlere. 6s plus ekranı büyğk diye heveslenmiştim PortakalliKahve Melikeeeecansuu ELFIDA-1 mina00
PortakalliKahve Deletedmom_56 yeni alacaksanız bence almayın. Bir iki seneye kadar 7 ye de güncelleme göndermezler. Ben 7 plus kullanıyorum 32 gb ama yetmiyor artık. İmkanım olsa bende üst modellerden almak isterdim
mina00 Deletedmom_56 bence 7 alman ıyı olmus sonucta 6sden bı ust model yanı. Anladım bende uretımı bıttı dıye bılıyorum yalnız 2.el olarak var
Deletedmom_56 mina00 Evet canım. İnşallah bir süre kullanabilirim. Çok çok iyi gerekten apple ama çok pahalı
mina00 Deletedmom_56 bende yıllardır apple kullanıyorum evet cok ıyı alısmıs bırıne gore tabı. Evet baya pahalı. Tl ıle burada nerdeyse 33 bın falan 13ler
Deletedmom_36 Deletedmom_56 Ben 2 yildir iphone7 kullaniyorum benimki 256 gb cok memnunum depo alanim cok oldgu icin☺️
Deletedmom_36 Deletedmom_56 Bana esim degistirelim diyor eminimki bir sonraki telefonum hafiza konusunda daha dusuk olucagi icin kabul etmiyorum😁700 tane video var icinde binlerce fotograf bozulmadifi surece degistirmiycem bu yuzden😌