egelsenkonuss Arkadaşlar burdan alışveriş yapan var mı kapıları nasıl yaz için biseyler almak istiyorum kızıma
Emelingoo egelsenkonuss kullandıklarımın kalıpları küçük dursa da esnekti ve uzun süre giydirdim. Yıkansa ve elli kere giyilse bile ilk günkü gibi resmen. Cidden kaliteli.
Gly_87 egelsenkonuss bi cok yeni dogan ve yazlik urunler almistim kizima,kizim yazin 6 aylikti ben 9m olarak almistim( 9 m olanlar 6-9 ay olarak kullaniliyor) ama yika yika ne sertlesiyo ne zarar goruyo cok memnunum
Milena11 egelsenkonuss penyeleri şahane bizim bütün tulum ve zıbınları carter’s ama mağlesef polarlar için aynı şeyi söyleyemem 2 yıkamada tüyleniyor. Kalıplara bi tık ufak gibi bebeğim 4 aylık lcw de şuan 6 9 ay tam oluyor carter’s da hafif sıkıyor
Yamanikomm egelsenkonuss Besli bodyleri ustune body tanimam harika ama harika otesi iki beden buyuk aliyorum penye tulumlaei.cok guzel ama polarlari begenmedim uclu setlerinden aldim 8 aylik bebegime 18m ancak.oldu baya kucuktu sweatshitu filan
egelsenkonuss Elfydr Havuclumama Deletedmom99886 Satgiray Yamanikomm Çok teşekkür ederim kızlar kışlık bı kaç tane almıştım ama yazlıkları herkes büyük diyordu kışla yaz arası fark ediyor mu gerçekten 🤔
Deletedmom99886 egelsenkonuss Güzeldir çok seviyorum ben cartersı. Çok garip bebeğime 3 aylıkken giydirdiğim romper tulumu 12-16 aylık da giydirdim, inanın😂
Emelingoo egelsenkonuss Bendekiler yazlık ve bedenleri küçük bir beden kadar. Kışlıkları bilemiyorum.
mihrosum egelsenkonuss canım bodylerını kullanıyoruz. 2 yas cıtcıtlı bodysını 9 aylıkken de giyiyordu suan 2 yasında hala giyiyor. Uzun kollu cıtcıtlılarıda 1 yasında gıydı 2 yasında hala giyiyor body alacaksan buyuk al