karanfilll Merhaba arkadaşlar bebeğim bir aylık doğduğundan beri iki göz kapağında kızarıklık var alerji gibi değil de, damar gibi. Bide çok hafif dudağının üstünde de var. Geçer mi yaşayan var mı benzerini.
Deletedmom_21 karanfilll benim oğlumun da sol goz kapaginda vardi cok sukur geçti 3 ayligiz doktorumuz korkulacak bir durum yok demisti
stnnfbbdbdv karanfilll onlar henüz gelişimi tamamlamamış Kılcal damarlar bebişiniz büyüdükçe azalacak o kırmızılık benim bebeğindede var doktorumuz geçeceğini söyledi
benkullanici07 karanfilll buyuk ihtimalle gozyasi damarlari acilmamistir yada tam gelismemistir ondan kizariyordur ablamin cocuguda ayniydi masaj yapın hergun 3 4 kere duzelir
karanfilll Ya öyle mi umarım ya tabi sağlığı önemli ama yine de ileride rahatsız olacağı bi şey olsun istemiyorum tabii ki. 🙏🏻
Mirelkusveannesi Benim kızımın da göz kapağında vardı ben doğum lekesi diye düşündüm hatta şimdi postunuzu görünce baktın kaybolmuş, 1 yaşına 2 gün var ☺️ Onların çeşitleri oluyorya bazıları iki yaşa kadar kayboluyor vs