Alyameltem Bebeğinize diş fırçası kullanıyor musunuz? 10 aylık kızım var 5 tane dişi var baya da büyüdü dişleri nuk silikon diş fırçamız var onu kullanıyoruz ama normal fırça kullansam daha sağlıklı mı olur acaba diye düşünüyorum sizde durumlar nedir?
BirAlparslanAnnesi Alyameltem bende oğluma 10.ayda başladım 8 tane dişimiz var nuk korumalı fırça kullanıyorum çok memnunum diğer fırçaların kıllarını bebekler yoluyormuş ve ağızlarında birikiyormuş bütün yorumları tek tek okumuştum
Alyameltem BirAlparslanAnnesi nuku 6. Aydan beri kullanıyoruz ama ne bileyim şimdi baya baya katı gıda yiyor acaba yüzeyini iyi temizliyor mu fırça kadar iyi olmaz diye düşündüm silikonu bir yandan da ya fırça kıllarını ısırıp yolarsa 😂 ah kararsızlık işte
BirAlparslanAnnesi Alyameltem valla açıkçası normal kıl fırçaları güvenemedim bebeğime şimdilşk😂😂😂 biberonun başlığını onu bunu yolup koparıp yiyen fırçanın kılını köküyle götürür valla😂😂
Alyameltem BirAlparslanAnnesi benim meme ucu emzik ucu biberon ucu kalmadı artık evet tamam diş fırçasına başlamadan veda ettim şuan 😂😂 teşekkürler sağolun