Meliska Merhaba kizlar Rezene çayi süt arttiriyormus diye duydum ve bebegin gaz problemini çözüyor kullanan varmi ? Varsa nasil kullaniyorsunuz gün icinde kaç defa içiyorsunuz nasıl demliyorsunuz bilgi vere bilirmisiniz kizlarrr 🤗🤗🤗 Tesekkurler
Mom4565 Meliska evet inanilmaz sut yapiyor kullaniyorum ben 😊 bebegine de cok iyi gelir ne kadar cok icersen o kadar iyi ben aksama kadar icerim
Alvindmrkl Meliska ben de duydum french pres var ya ona sıcak su koyup üstüne bir tatlı kaşığı tane rezene ve kaşık ucuyla tane kimyon ( kimyon gaz içinmiş) tadı da güzel oluyor
Tatlican Meliska Kimyon tohumu ile rezene karışık aldi kardeşim gunde birkere iciyordu 1 2dk kaynatip süzüp iciyordu gaza ve sut artmasina iyi geliyor
Kaderlmc Meliska ben kimyon ve Rezene karıştırarak tüketiyorum çok da faydaydı oldu bebeğime kendime de süt konusunda birşey diyemiyorum öyle aşırı bi sütüm yok yani
Mom4565 Meliska benim aldiklarim bir kullanimlik paketlerde canim 5 dk demlenmesi yeterli sendeki toz halinde mi bilmiyorum ki nasil ama tadini sen ayarlayabilirsin rezene fazlada olsa bir zarari olmaz merak etme
Mom4565 Meliska netten baktim simdi 🙈 turkiye de yasamiyom ben canim dogru onda aymi sekilde kaynamis suya atip demliyceksiniz yogunsa tadi bi kac kasik yeterli olur ben bir su bardagina 3 paket atiyorum yogun seviyorum tadini
Zehraasya Meliska canim rezene kimyon anason bunlari tohum şeklinde aldim birer tatli kasgi koyuo demiyorum 10 dakika ciiyorm cok guzel sut yapıyo rezene kimyon cok guzel gaz cikariyo anasonda bebeği cok güzel sakinkestrip uyutyo