Cnr060621 Yürüteç kullanıyor musunuz , bu Fisher Price el arabası gibi yürüteçi var önünde aktivesi var , ben ondan almayı düşünüyorum , kullanan var mı
Kk41 Cnr060621 biz aldık zebra olanı 13 aylık hiç kullanmak istemiyor . Daha doğrusu ayakta durmak adım atmak istemiyor 😒
Mom89_ Cnr060621 yürüteç almadım fisher price almıştım bende ama onu suan kullanamıyo kızım 11 aylık yürümeyi çok istiyo ama o yürüme arkadası kayıp gittiği için suan duruyo kenarda önündeki sesli seylerde pek ilgisini çekmedi acıkcası bazen oturtup oynamaya çalışıyorum ama sıkılıyo . Ama benim kızım genel olarak hemen herseyden sıkılıyo fisher a özel bi durum değil bu 😂 neyse konuya gelcek olursak😂 çok aman aman bişey değil bence bu yürüme arkadası . Ben kızımın elinden tutup kendim yürütüyorum. Şimdi kullanamıcaksa da ne zaman kullancak bunu zaten . Ucuz bişeyde değil sonuçta . Şart değil bence . Yürğtecte almayın fisher da almayın kendiniz yürütün ellerinden tutup . Haa beliniz kopuyor ama böyle daha mutlu oluyorlar bence
rua_da_senhora_das_verdades E bebekten ilk adım arabası aldım. Hem fiyatı çok uygun hemde araba olarak kullanır. Bebeğim erkek 6 aylık bu arada.