Kızlar ben emzirmeyi bırakmak istediğimi söylemiştim 5 haftalık hamileyim sütümün kesilmesi için soruyorum kayınvalidem tuzlu yaprak yıka koy göğsüne dursun öyle sütün kesilir dedi bilemedim siz böyle bişey duydunuz mu dolma için olan yaprak
Tura16 duymadım canım yemeniyi ıslatıp soğuk suyla göğsüne onu sarıyorsun südyen olmadan bunu biliyorum sadece
Tura16 ben kadar doğru bilmiyorum daha önce bi postta okumuştum göğsünüzü tarakla geri geri tarıyormuşsunuz o zaman süt geri gidermiş dediğim gibi doğruluk payı hakkında bilgim yok
elifzeze işte her yolu deniyorum canım sağol
Emine
Emine sağol canım inşallah başarırım
Naparsan yap bebek emdikçe geLir eğer emmeyi bırakırsa kesiLir cnm
GmzSnn geceleri çok kalkıyo bu gece emzirmicem bakalım nasıl olcak canım ya
GmzSnn bıraktım 😊
Tura16 emzirmezsen hiçç ama hiç emzirmezsen 1 aya kaLmaz tamamen kesiLir ama ara sıra masaj yap duşda içerde kaLan süt boşaLır içerde kist yapmasın ama sıkma sadece masaj yap eğer tamamen kesmek istiosanda bir kere biLe emzirme
GmzSnn şuan taş gibi oldu zaten masaj en iyisi haklısınız 🙏
GmzSnn emzirmiyorum damarlarım çok şişti zaten
Tura16 emzirmedğinde biriken süt kiste dönüşüyo we kaLıyomuş zamanLa kesiLmesi için masaj yap kendi kendine boşaLsın biten sütün yerine değiL emiLen sütün yerine doLar süt
GmzSnn Masaj yapıyorum ama değişiklik Yok
Tura16 hadi gözün aydın masaj yapmaya dewam edersin duşta döküLür artık
GmzSnn ay inşallah canım ya bugün Ağrı’dan nasıl uyucam diyorum şimdi
Tura16 sıcak su iyi geLmiyosa buz kompres yap direk buzu da koyma petLerinden birini suya bas buzLuğa at poşetLe akmasın göğsüne yay baya rahatLatıyo kompLe göğsüne yayınca
GmzSnn sağol canım deniycem