Edali87 Bebegin ilk tırnağı saklanır mi ya da bir adet var mı? 40 i çıkmadan kesilmez fln yazıyor ama cok saçma bence yüzünü mu çizsin yani
Balkupum2505 Edali87 hurafe hic inanmam öyle seylere 15 gun sora kestik attim saklamadim saklayip nolcak ki kökü onda zaten sürekli uzuyo 😀
birmelekannesiiio Edali87 Ben kestim valla attım napiyim 😂 kırkı çıkmamıştı daha kestiğimde ama klozete attım dışarı atmadım sadece 40 çıkana kadar gündüz banyo yaptırdım bide çamaşırlarını içeri astım o kadar
Rubab_Mommy Edali87 Bizim burda ilk tirnagi babanin cebine konur bereket getirir diye bi inaniş var.Ben doktum eşimin iş ceketinin cebine kizim 15 aylik hala duruyo😄
Rubab_Mommy Bsraaakrs Cok şukur ihtiyacimiz olmadigi icin hic fark etmedim ya😁oylesine adet yerini bulsun diye yaptim☺
Edali87 Çıtçıtlı ile mi kesmek iyi ucu yuvarlak normal makas gibi olanla kestim Çıtçıtlı vardi ama onunla kesmedim
serebro Edali87 ben her beni yada kendini cizebilecek uzunlukta olunca kestim ve hiç saklamadım saklanmasina da karşıyım
Mercimek26 Ayy ben saklıyorum. Nebilim hurafeden falan değil bebeğimin ilk tırnaklarını ilk giydirdikleri kıyafetide yıkamadım onu şu an emzik almıyor ama ilk doduğunda almıştı onu böyle ilk şeylerini hep saklamak istiyorum 😂