Nurklc Kızlar bebişim 8 günlük suratı kızardı bi an da sivilce oldu küçük küçük doktora sordum yeni doğan sivilcesi dedi krem felan vermedi. Neden olabilir geçer mi ne yapmalıyım?
ofkelisirin Nurklc normal korkma dokunmayın iyice tahriş olmasın geçiyor biz 3 aylık olduk geçti şimdi 1 2 ye düştü sütüm yağlı olduğu için de tetikliyor sorun olcak bişey değil ay gibi şimdi cildi korkma 🙂
mina00 Nurklc anne fazla tatlı sutlu seyler yıyıncede oluyo, kızım yenı dogdugunda ben emzırırken ıkı kap sutlac yemısdım suratı oyle olmusdu krem falan surdum yemeyme dıkkat etdım gectı
Omerasaf1 Canım anne sütü veriyorsan eğer ondan kaynaklı olabilir . Yani sütün yağlı bir süttür . Benimde bebeğimde vardı şimdi 4 aylık arada birer tane çıkıyor
Alyasmama Benim kizim dada olmustu dr unuz iyiymis ki krem vermemis alerji degil annedeki hormanlar yüzünden oldugunu okumustum yakin zamanda gecer eger isterseniz anne sütü sürebilirsiniz 🌺
Omerasaf1 Nurklc hayır anne sütün yağldır . İçtiğindd ondan oluyor. Aslınd iyi birşey sütünün onu beslediğini gösterir. Mesela ben fıstık ceviz fındık yediğimde bebeğime süt verdikten sonra mutlaka bir tane atar
mina00 Nurklc bakdım ısmı Fenistil jel gıbı seffaf sıvılce kızarıklık olan yerlere cekın 2 kez gun ıcınde