Anne888 merhabalar benim oğlumda 9 Ağustos doğumlu hep yenidoğan sünneti istemiştim ilk 6 gün yoğun bakım sebebi ile olmadı sonrasında doktor biraz toparlansın dedi ve 30 Ağustosta yanin21 günlükken sünnet olduk. Şimdi düşünüyorumda iyiki olduk diyorum şuan çok hareketliler ki gün geçtikçe hareket artacak😔 10 dk sürdü lokal anestezi oldu sargı falan yoktu bez bağladık sadece krem sürdük birde ilk gün ateşi olabilir diye fitil verdi ateş falan olmadı ama biraz huzursuzdu ondan kullanıldı 1 hafta demeden düzeldi kanama falanda olmadı tabi bu değişiklik gösterir doktordan doktora veya bebekten bebeğe 😔 kendim eski bir sağlık çalışanı olduğum için ve her yaşta sünnet gördüğüm için bu şekilde tercih ettim hem bebeğim hatirlamayacak sünnet travması kalmayacak hemde en az acı ile atlatmış oldu. Doktor görüşleri hepsini savunur tıpta doğru yada yanlış yoktur doktora göre doğru yada yanlış vardır tıp her iki durumuda barındırır o yüzden sizde güvendiğiniz bir doktorun doğrusunu uygulayın sizinde dogrunuz o olmalı tabi ki ☺️ sağlıkta malesef ki her zaman her şey olabilir riskleri de yararlarida olacaktır o yüzden her yaşın ☺️ benim dogrum buydu doktorumuzda yenidoğan sünnetini destekliyordu olduk ☺️