Bersahefem Nagihanbeyaz benimkide aynı yeşil .demir ilacı kullanıdıgımdan beri böyle sağlık ocagı ferrum verdi onu kullanıyoruz
Prenses_annesi22 Nagihanbeyaz normal cnm yesıl olması mrk etme yesılden farklı sıyah,beyaz,gri yada kırmızı kanlı gbı olursa doktora gotur doktor önemlı olan o renkler demıstı bagrsak ıle ılglıymıs. Bnde yesıl yapjyor dıyr goturmustm
Zeydeymen Nagihanbeyaz emiyor mu? Yakın zamanda yeşil yapraklı sebze yediniz mi veya yeşil mercimek yemeği o dan kaynaklı da olabilir. Eğer kakasında mukus varsa enfeksiyon belirtisi olabilir
Nagihanbeyaz mom54546 mama değişikliği olabilir mi aptamil kullanıyorduk bebivita kullanıyorum 1 haftadır
Prenses_annesi22 mom54546 siyah kaka ıyı degıl demıstı doktorum yesıl,kahve,sarı normal bebeklerde ama dger renkler bagırsak ıle ılgılı hemen doktor gormelı demıstı bnm kzmda yesıl uapıuor dıye göturmustum bı doktora gosterın ıstersenız
Bersahefem Nagihanbeyaz devit 3 D vitamini ondan hariç demir için ferrum yazdı dört aylık olunca kullanılıyormuş size söylemediler mi sağlık ocagından bebeğiniz kaç aylıktı
Mum22 Yesil kokulu kaka diş cikarma donemindede oluyor genelde , diş cikmaz ama basliyor olabilir. Benim kizimda oluyordu. Annemler üsütmüstür der , sen yesil gidalar tukettiysen sutunden gecer derlerdi.