minikyavrumm Esmihan bebeğinizi yanınızdan ayırmayın bence işler kaliyorsada kalsın madem sözünüzü dinlemeyip çocuğa şeker meyve suyu veriyorsa yapmayın bisey evlâdınizi göz önünde bulundurun
Esmihan minikyavrumm kaynanam rahatsız hiç bisey yapamaz hasta ve her gittiğimde ev berbat oluyo mecburen yapıyorum köy evi olduğu içinde mutfak felan dışarda görmüyorum yani
Esmihan Minel123 anlatamıyorum hiç birine işte mecburen her gün ordayım ve kızımın yanında da duramıyorum sürekli is yapmaktan eşime bu sabah söyledim annesinin verdiklerini akşam gelsin tekrar konuşacam
Moonlightttt Esmihan uuu napmiiis . Evet canım 9 ay öncesine kadar meyvesuyu önerilmiyor ishal yaparmış. Hadi vermek isteniyor veya bebek kabız , 6 aydan sonra 1cay bardağı ni gecemez
minikyavrumm Esmihan hımm rahatsızsa bisey diyemem geçmiş olsun eşinizle doktora gidin ve doktor açıklama yapınca eşiniz olaya el atabilir
Morusevenanne Esmihan ben sırf bu korkum yüzünden asla bebeğimi ben veya eşim olmadan biriyle yalnız bırakmadım siz yoksanız eşiniz kalsın yazık yavruya
Moonlightttt Esmihan eşinizle birlikte YouTube da Osman gonulal in ek gıda videosu var izleyin izlerse üzüldüm.
Moonlightttt Esmihan Cok büyük ihtimalle pişik olur bir de. Altını temizlerken bı t 10 dk havalandr canim. Alabilirsen hametan sür ara sıra
yavrukussss Esmihan Yinede bi acile mi gitseniz hem huzursuz hem ishal bi kaka testi falan ordada alirlar belki
Esmihan yavrukussss eşim gelsin bi giderim belki burda iki tane hastane var biri özel biri devlet ozeldeki acil doktoru hiç iyi değil direk serum veriyo bakmıyo hiç bişeye o yüzden polikliniğe gitmek istiyorum
Whiterose Esmihan böyle yaptığı müddetçe bebeğinizi götürmeyin hatta şimdi arayıp bebeğin durumunu bildirin sizin verdiğiniz çay ve portakal suyu dokunmuş bebek bu yediği içtiği şeyler yüzünden bu halde diye iyice suçlu hissettirin
Pmbgl Esmihan 3 buçuk aylık bebek için mükemmel içecekler gerçekten tebrikler 🥴 ishal olmuştur çocuk ykain zamanda da portakal suyunun asitinden dolayı bolca pişik olacak muhtemelen geçmiş olsun 6 aya kadar sadece anne sütü !!