MyEternalLoveNoyann Haticegdkk Benimkide 5gun yapmamıştı fitil verdim 5gunun sonunda bı yaptı çocugimun içi boşaldı resmen nasıl rahatladı ama şimdi yine yapmıyor bu 2.gunu ona yapar çok huzursuzlaniyor
Haticegdkk MyEternalLoveNoyann hastaneye götürdüm lavma yaptılar o gün yaptı şimdş 5 gün oldu yine yapamıyor çok huzursuz oluyor fitil falan da vermediler
MyEternalLoveNoyann Haticegdkk gerçekten öyle ya çocuklar mahfoluyor valla bizde aynı durumdayız 2ay 21gunluk çok sık fitil verme taraftarı değilim ama 5 6gunu bulursa yine vereceğim huzursuz olup acı cekmesinden uyuyamamasindan iyidir yani
Haticegdkk MyEternalLoveNoyann normal mi acaba böyle olması ? anne sütü yağlı olduğu için de olur dediler
MyEternalLoveNoyann Haticegdkk valla kuzenim çocuk doktoru ona sordum normal korkma bişey olmaz bağırsakları daha gelişmedi düzene girmedi dedi ama çocuklar huzursuzlaniyor işte 🤦
Seymaay Sadece anne sütü alıyorsa normaldir 15 güne kadar yapmayabilir. Sıkıntısı gazı olduğu için de olabilir
Etipuff_Suratt_Bebikk Haticegdkk ayni sorun bizdede var ya gaz cikariyo kaka yapamiyo bor turlu 4 gun oldu
Haticegdkk Hirakus_19 hım anladım Allah şifasını versin inşallah öyle bi durum yoktur bende çok tedirgin oluyorum