Mminikmucizem Sütüm birden bire okadar azaldı ki denemedigim şey kalmadı ama hiç faydası yok daha 1 buçuk aylığız var mı kesin sonuçlu tavsiyeniz hanımlar.. 😞
Havva2010 Mminikmucizem benim de azaldı 😞 rezene çayı içiyorum yine de yok eskiden saydığım zaman 90 ml çıkıyordu şimdi 25 bile çıkmıyor 😞
OncedenGurme Mminikmucizem tahin pekmez ve malt içecekler. Tahin pekmeze ekmek banıp yanında da malt içecek içerdim artardı
elediyebiri Mminikmucizem Canim Ben sana kesin seyi söyliyim. Solgar markasinin süt arttirici ilaci. Ben kizim 2.5 aylik oldugundan beri düzenli kullaniyorum. Suan kizim 7 aylik. Ilaci günde 3 defa yerine 1 ya da 2 defa kullanmaya basladim. Yani 7 aylik olmamiza ragmen kizim 2.5 Saat emmesin sütüm ilk zamanlarda oldugu gibi akiyor. Bir ara Birakmayi düsündüm ama sütümde azalma oldu diye Tekrar basladim.
Mminikmucizem Havva2010 bende içiyorum neler neler boza içiyorum incir hoşafı rezene ama yok artmıyor benimde iki göğüsten 60 CC çıkıyor toplam okadar üzülüyorum ki
Mminikmucizem Azrasar aa süt mısırı ilk defa duyuyorum diğerlerini de tüketiyorum yulaf hariç onu denemedim sadece..
merveisikgoz123 elediyebiri Sütün azaldı diye canını sıkma sütün var ek gıdaya başladın mı sen bebeğine
Mminikmucizem elediyebiri ya bu vitamini duydum çok öneren de oluyor ama cesaret edemedim bilinçsiz vitamin kullanımı olur mu diye yoksa aklımda bu vitamin 🤷
Muges4 elediyebiri bugün banada doktorum yazdı solgar ilacı 1 ay kullan yeter dedi. Bizde 30 günlüğüz sütüm az, 5 dk memeyi ya alıyo ya almıyo mama takviye yapıyodum ama mamayı kes dedi işe yarar mı yaaa ilaç🥲
Nisanannesiiii Mminikmucizem helvaa yediğim gün göğüslerim siserdi. Yiye yiye bende sistim ama çok güzel süt yapıyor
Azrasar Mminikmucizem valla bende ilk süt mısırı ciddi etki yaptı artmasında. Yulafda iyi gelmişti birde kuru hurmanın yaş hali o da iyi gelmişti
elediyebiri merveisikgoz123 Evet Canim basladim. Simdilik günde bir defa veriyorum Ama artik kahvaltiya da baslayacagim yavas yavas
elediyebiri Snyegoselii1 Yok Canim recetesiz. Ilacin markasi Solgar brewers yeast diye geciyor. Aslinda bira mayasi. Ama Cok Iyi
Mminikmucizem merveisikgoz123 hepsini tüketiyorum mısır hariç ama nasıl etkisi olmuyor inanamıyorum yiyorum bir hevesle süte gelince hiç bir artış yok 🤷