Ceren_301121 Kızlar bebegim 9 günlük sarılık olmuş değeri 19 du 2 gün yoğun bakımda yattı şuan evde memeyi tutuyor ama çok emmiyor kaç saatte bir yedirmem gerek sagıo veriyorum şuan mamaya başla dedi doktor ama kusuyor mamayı hemen ne yapmam gerekli
Nisanannesiiii Ceren_301121 kussa da vermeye devam et en az 2 saatte bir emzirmek lazım ama sen 2 saate bile kalma bence 1 damla bile gitse iyidir.
ardenbebekk Ceren_301121 saat bası emzirin alarm kurun sürekli emzirin sürekli güneş gördüğünüzde bacaklarını kollarını güneşe verin bebek uyumaya meyillidir siz müsaade etmeyin emzirin bol bol
Umutunannesi_65 Ceren_301121 sakın emzirmeyi bırakma yarım saatte bir ver Doktur bana öyle demişti öyle de yaptım çok şükür geçti sarılığı
linaninannesiiii Ceren_301121 canım benim çok geçmiş olsun . Benim kızımda 5 gunluk ilken sağlık ocağında fark ettiler sarılık olduğunu hemen hastaneye gittik 16 çıktı 2 gün sonra gel dediler 17 ye çıktı o gece 8 saat ışık tedavisi gördü gece 4 de aldık değeri 13 e düşmüştü ve bu böyle 2 . Ayına kadar sürdü sürekli kan aldılar elinden . Tek çaresi sürekli emzirmek ben 10 dk bir emzirdim sürekli değer düştü ama vücuttan tamamen atması 2 ayı buldu . 10 günden sonra sarılık bebek için hasar bırakmıyor korkma . Ama uyurken bile sürekli emzir
cnsgrn Ceren_301121 yenidogan ve bide üstüne üstlük sariligi agir gecirmis sık sık yarım saatte bir emzir canim bide sekerli su ver bi kaşik falan cay kasigiyla. Uyku da yapar bebege sık sık uyandir ver memeyi agzina. Cok gecmis olsun
misssangreall Ceren_301121 normalde 2 saatte bir emzirmen lazım ama ben yarım saatte bir emziriyordum topuğuna vur uyandır emzir alarm kur sürekli emzirmeni tavsiye ederm
Betlcelik Ceren_301121 8 günlük olduk bizimde sarılık var 9 çıkıyor durmadan düşme yükselme yapmıyor hiç… 2 Saatte bir önce emzir sonra mama dedi doktor mama 2 saatte 30cc veriyorum ama emzirme ne zaman isterse hep meme de duruyor 1 saat anca uyutuyorum… Maşallah iştahlı da bebek hep emmek istiyor