merveedill Oğlum 5 aylık ve mama yemiyo zorla yedirmeye çalışıyorum yemediği zamanda kaşıkla yediriyorum aynı durumu yaşayan anneler var mi varsa siz neler yapıyorsunuz ek gıdaya geçmeli miyim
AlinUmay Kaşıkla deneme ona alışır bu defa da. Kaç saatte bi veriyorsun mamayı ? Burnu tıkalı olabilir mi temizlemeyi dene bakalım 🙏🏻
merveedill AlinUmay 3 saatte bir 90 ml anca yiyor burnu da tıkalı değil özellikle geceleri uykudayken daha çok yiyor ama gündüzleri çok zorlanıyorum
AlinUmay merveedill 3 saat çok erken ama 5 aylık bi bebek icin 🙇🏻♀️ Acıktığı zaman ver artık sık beslememelisin muhtemelen acıkmıyordur. 4 ay 25 günlüğüz 5 saatte 1 veriyorum bazen 6-7
merveedill AlinUmay öyle mi ben bunu bilmiyordum acıkmadığı için yemiyordur o zaman çok teşekkür ederim öneriniz için☺️
AlinUmay merveedill 3.aydan itibaren 4 saatte bi vermeye başlamıştım. suan 4 ay 25 günlüğüz 20 gün önce doktora gittiğimizde kaç saatte bi vereyim diye sordum istediği zaman içsin saatle sınırlama dedi ama gündüzleri 5 saatte bi veriyorum yine de geceleri uyanmadigi sürece uyandırmıyorum ♥️