Nagihanbeyaz 4 aylık Bebeğim mana ile besleniyor 2 3 Gün sonra kaka yapıyor başına böyle gelen var mı normal mi kaç gün yapmazsa sıkıntı oluyo???
ayse98 Nagihanbeyaz oğlum 4 ay 12 günlük sadece mama ile besleniyo ama hergün yapıyo kakasını günde 2 3 defa bazen 4 bile oluyo.Kabız değilse 2 3 gün sonra yapmasında bi sorun yoktur bence
SEDANURRRR Nagihanbeyaz sürekli sıvı besin tükettikleri için kaka yapmayabilir devamlı, mama yiyen çocuklarda normal sürekli yapmaması
SEDANURRRR Nagihanbeyaz normal canım eğer ıkınıp ağlarsa yapamıyorsa kabızsa fitil veriyorum ama onun dışında kendi yapıyor zaten
ayse98 Nagihanbeyaz hipp kullanoyoruz şuan ama daha önce farklı mama kullanırkende aynıydı yani yapıyodu hergün.Zeytinyağı veriyorum ben bazen çay kaşığıyla
SEDANURRRR Nagihanbeyaz kabız değildir o zaman canım merak etme yapar o kakası gelince, altını açarken bisiklet sürme hareketi yaptır yada kucağında tuvalete oturur gibi tut belki yapar öyle ben hep öyle yaptırıyorum
ayse98 Nagihanbeyaz yapıyo gün içinde bağırsaklarını yumuşatır demişti kayınvalidem bi gün kabız gibiydi zeytinyağı içirdim ertesi güne geçmişti kabızlığı ama her bebekte hemen fayda eder mi bi zararı olur mu bilmiyorum yanlış bilgi vermiş olmiyim. bize bi zararı olmadı ama