Ysmshn elfsf evet çok denedim canım. Gerçekten çok inat bir kızım var dudaklarını büzüp ağzını asla açmıyor 🙂
Ysmshn kenankaan yavaş yavaş pes etmeye başlıyorum zaten artık emin oldum kızım gündüzleri asla uyumak istemiyor büyük bir insan gibi gündüz uyanık 3 5 dk şekerleme yapıyor gece uyuyor aslında gerçekten şikayetçi değilim okula giden bir oglum olduğu için benimde dinlemeneye ihtiyacım oluyor ama aç mı acıkıyor mu neden fazlaca uyudu emse geri uyusa diye kendimi yiyip bitiriyorum annelik işte.
kenankaan Ysmshn ben de saf saf uyandırdım da sonra alışkanlık oldu cocuk hep kalkar oldu, şimdi zar zor düzen oturttuk. Dediğiniz gibi dinlenirsiniz uyursunuz, annelerin en çok dinlenmeye ihtiyacı var bilirim 🥺
Saremkuzu Ysmshn bebeğin beslenmesi kadar uykuya da ihtiyacı var geceleri 9 saat uyuyabilir beslenmeden eğer kendisi uyanmıyorsa uyandirmaniza gerek yok, kilosu da iyiyse ayına göre, uyandirmamalisiniz, doktorumun söyledikleri bunlar.
Ysmshn Saremkuzu hayır hiç bir problemi yok kilosu da en son 7100 kg dı sadece gündüz uyumayan gece çok uyuyan bir bebek
Saremkuzu Ysmshn ne güzel gece uyuyorsa 4.ay dan bildiriyorum geceleri sürekli uyanıyoruz bence sizde uyuyun dinlenin 😂
B896 Ysmshn alalh yardım cın olsun cnm cok zor vala brrnim ilk bebgim oyüzden şanslıyım aslında iki cocukla daha da zor oluyor haliyle