Yesimgulcakir Kızlar ara öğünü meyve püresi sıkıntı olmuyor ama ana öğünü götüremiyorum dişarı bozulur bu havada diye koştura koştura eve gelmek zorunda kalıyorum siz nasıl yapıyorsunuz
deletedmom2200 Yesimgulcakir mama içiyor mu ? Ben evde yedirip çıkıyorum dışarıda olduğumda mama içiyor eve geliyoruz zaten. Ama hazır ve organıc karışımlar var onları denediniz mi ?
Deletedmom115 Yesimgulcakir Ben genelde sebze yemeği yada çorba yapıyorum saklama kabı aldım baby&plus ona koyuyorum 1 saat içinde de yediriyorum gayet kolaylık oluyor.
Hazal Yesimgulcakir sabahtan kahvaltısını ettirip çıkıyorum yatana kadar yiyeceklerini yanıma alıyorm genelde yogurt muz alıp karıştırıyorum ikisini kavanoz mama yapıyorım sebzeli ya da meyveli vakumlayıp sıcak kapatıyorum hiç bir şey olmuyor çorbasını da sıcakken kavanoza koyuyorum aksama kadar anca soguyor zaten bunlar çok doyurucu oluyor tarhana çorbası tavuk suyuna şehriyeli çorba mercimek çorbası yapıyorum genelde soğursa da yanınıza termos alıp sıcak suyun içinde kavanozu ısıtabilirsiniz
Yesimgulcakir Mervecik1 bizimkinin alerjisi var o yüzden evden elma rendeleyip cam kavonoza koyuyorum bozulmadan yedıriyorum ama ana yemek olmuyor malefes😔
Sinon Ne yediriyorsunuz ki ana öğünde ek gıda için termos çantalar mama termosları var ondan edinebilirsiniz kullanışlı olacağını düşünüyorum ben genelde evde yediriyorum dışarda emziriyorum ama ilerisi için termos işine gireceğim
Yesimgulcakir Sinon bugün şehriyeli tavuk çorbası yaptım daha doğrusu lapa diyelim , ama çok sıcak olduğu için dışarısı yanıma alamadım termos çanta çok iyi fikir bakıcam ona sağolun 🥰🥰
Sinon Yesimgulcakir büyük termoslarda var yemek için ( çap olarak) o da işinize yarayabilir biraz pahalılar tabii ikinci el de bakabilirsiniz tutumlu anne den ya da buradan
Yesimgulcakir deletedmom2200 anne sütü alıyor ekstra alerjik mamada veriyorum ama sadece yatarken içiyor onu memeyi tutturup aradan veriyorum , dışarda beni emmiyor hemen dikkati dağılıyor emzirme odalarında 🙄
Yesimgulcakir Deletedmom115 1 saatten sonrası için denedınzmı peki bende biraz önce o markaya baktım e bebekten eder uzun süre dayanırsa ondan alırım bende
Yesimgulcakir Hazal bende çorbayı sıcak koyup yanıma almıştım kavanozda geçen gün ekşimişti çocuğa içiremeden😁
Hazal Yesimgulcakir aa 7 8 saat sonra içirdiğim oldu çantamın ön gözünde sıcak tutan yerler var oraya koyuyorum daha hiç başıma gelmedi çok gezerim
Deletedmom115 Yesimgulcakir Tabii bazen 2 3 saat durduğu oluyor yemeğin sadece biraz içine sıcak su ekliyorum ılıması için o kadar tavsiye ederim saklama kabı gerçekten çok iyi
Yesimgulcakir Hazal benim çantanında ön gözünde bir alan var satan adam sıcak tutar demişti aleminyum folyo gibi bir alan ama işe aramadı😄