Katy Merak ediyorum hanımlar. Yıkadıgınız makinada Sizinde çamasırlarınız özellikle beyaz camasirlariniz yırtılıyor mu? Veya delik delik oluyor mu? Sanki. Fare kemirmiş yada makinanın içinde bişeye takılmışta yırtılmış gibi neden olur anlamadım yaaani 😶
Sedakcby Katy aa hiç ötle bişeyle karşılaşmadım. İlk duyuyorum böyle bi sorun neden öyle acabaa. Malına markasi nedir yani kaç senelik yada acaba kullandığınız deterjan veya yumuşatıcı mi yaramıyor
3_bebeli_ana Katy iki kere başıma geldi biri 3 ay önce perdem yırtıldı ama neden oldu bilmiyorum 8 senedir aynı makinam iki kere perdemi yırttı
Naciyeylmz Katy markası ne. kazan bölümü çamaşırların yırtılmasına neden olabilir.tamirciye götürun cnm anca öle cozun olur pahalıya yaparsa yenisini alırsınız
Katy Sedakcby makina yeni 1,5 senelik. Deterjan değişimide yaptım zaman zaman deniyorum ama yine aynı yani özellikle beyazlarda oluyor cok sıcakta yıkamadıgım halde
Huysuzbebe Makinanın kazanından dolayıdır yırtıyor çamaşırları genelde makina eskidikçe oluyor böyle durumlar
Sedakcby Katy allah allah valla ilk duydum aklıma da bişey gelmiyor neden olabileceği hakkında. Eğer garantisi bitmediyse firmasına bi sorun bence ya
Huysuzbebe Doğrudur ama muhtemelen kazanından dolayı yani başka ne yırtabilir ki çamaşırı garantisi birmediyse bir gösterin 1.5 yıllık makina yani çok yeni
limonlimon Katy markası ne? Bir de fazla mı doldurursun?? Ben mesela üstte biraz boşluk bırakırım çok doldurmam gerekirse iki parça halinde yıkarım
3_bebeli_ana Katy bir de yengemin eski makinasi (değiştirdi mecbur başka aldı) o bütün kıyafetleri jiletle kesmiş fare kemirmjis gibi çıkarıyordu şimdi aklıma geldi bak markası onun arcelik di galiba yalnis hatirlamiyorsam benim de 1 yıl içinde iki kere başıma geldi perdelerin gitti
Beyzza16 Katy benim değil ama annemin makinasi aynı dediginiz gibi yapıyor tişörtlerin falan önünü ufak ufak deliyo
3_bebeli_ana Katy büyük ihtimalle bir sorun var aralarında 😂😂 olan güzelim perdelerime oldu 😂😂keşke tatlıya bağlasalarda beni masrafa sokmasalar😂