Gyed Kizlar merhaba ben bu şurubu kullanali bebeğimde meme reddi başladı 45 günlüğüz daha böyle bu durumla karşılaşan varmi ne olur bana bir fikir verin yada benim kızımla aynı zmanda olan ve meme reddi yaşayan varmi
Denizarya34 Bende kullanıyorum Dilaraa Gyed bende kullanıyorum aksine daha çok memeye düştü 2ay 7 günlük kızım sürekli emmek istiyor ilaçla alakası yoktur parfüm sprey tarzı şeyler kullanmayın kokunuzu hissetsin
GayeSare Merhaba. Nurse Harveys i bende kullanıyorum kızım için fakat dediğiniz gibi bi etkisi olmadı. Ablam yiğenlerimede kullandı fakat dediğiniz gibi meme reddiyle oda karşılaşmadı.
BusraClskan Gyed ben kullandım ama benim bebeğim hiç emmediği için öyle bi sorumun olmadı ama şuruptan kaynaklı olsa mama reddide yapardı öyle bi sorunla karşılaşmadık. Çevremde bir çok kişi kullanıyo onlardan da bi şikayet duymadım açılçası.
Elvn94 Suruptan olmz canm ama ynede bilmyorm kizlar suruptan doktr bizede verdi 27 gunluk bebegim ne kadar veryosnz sz esim aldi eczabdn uzerine yazmamslar ne kadar verilecgni