Kızlar 7 plus, 11 , 8 plus telefonları kullandım değiştirdim bu sırada fotoğraflar videolar hep yedeklendi ama ilk ıcloud hesabıma yedeklendi bu sırada 8 plusı kullanırken önce ki yedeklenen hesabım dışında şuan ki kullandığım ıcloud hesabımı kullanıp yedekleniyordu bazı fotoğraflar ama şuan hepsi bi hesaba yedeklenmiş gibi görünüyor ona rağmen bulamıyorum,2 ay önce iPhone 12 aldım fotoğraflar yedeklendi diye aktarmadım sildim,geri indirmek için net üzerinden ıcloud hesabıma girdim hiçbir şekilde fotoğraf yoktu.Yani ilk ıcloud hesabıma yedeklendi şifreyi vs unuttum ondan görünmüyor desem en son kullandığım 8 plusta şuan ki ıcloud hesabım vardı ona yedeklenip hepsi şuan aynı ıcloud hesaba yedeklenmiş gibi görünüyor ama bulamıyorum hiçbir şekilde.Allah askına çok karmakarışık anlattım ama bilen var mı,normalde önemsemem ama 2.500 fotoğraf hep kızımındı bebeklik yeni doğan halleri falan,ona üzülüyorum günlerdir uğraşıyorum yapamıyorum. Bu arada şuan ki telefonumda yedeklere baktığımda önce ki yedeklenen her şey bu telefona bağlı 12,5 GB olarak görünüyor ama nasıl görüp indireceğim bilmiyorum
https://imgyukle.com/i/kZaYX0
bu şekilde görünüyor,ay anlatabildim mi bilmiyorum çok karıştı ortalık ama anlamaya çalışın lütfen 😂😂